2777
2789
عنوان

هی تاپیک میزنید اول مهر حسشون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 862 بازدید | 75 پست

خوشبحالتون چ دوران قشنگی ...ازدواج کنی بزرگ بشی خانوم بشی انقد دلت تنگ میشه برااین دوران....هرچقدرم آدم خوشبخت باشه این دوران اما از قشنگترین دورانه

من همیشه توهرشرایط خداروشکر میکنم وهمیشه ازحسادت وحاشیه فراری هستم..خداروشکربابت هرچه داد وهرچه نداد که داده ها نعمت ونداد ها حکمت خداوندهستن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به رفیقای از خودم کوچیک تر از یه هفته قبل هر روز شب قبل خواب میگم ههه چطوری اول مهری ههههخودم حال ...

وای من با داداشم اینطوریم خیلیی حال میده واقعا 😂

منم امسال سال اولیه که مدرسه قرار نیست برم 

12 سال درس خوندم که مدرسه دیگه نرررم

و 4 سال خوندم که مدرسه برررم

و حالا 30 سال باید مدرسه برم 😐😐

شهر از صدا پر است ولی از سخن تهی 🦋🍃 مبتلایم به هنر تدریس 🫰🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/2254075

ی روزی کلاس تقویتی داشتیم خسته و کوفته ساعت 3 بعد از ظهر بود چشمم ب ساعت بود تموم بشع کلاس 

معلمم گفت اینقدر نگاه ساعت نکن ی روزی دلت تنگ میشه 

راست می‌گفت زندگی سخته اینقدر سخت که مدرسه براتون میشه شیرین ترین دوران زندگی