2777
2789
عنوان

یهویی سی کیلو چاق شدم

224 بازدید | 19 پست

من پارسال از وزن ۷۲ رسیدم به وزن ۵۸ و دوباره رژیم رو ول کردم و جدیدا هیچ لباسی تنم نمیشه و رفتم رو ترازو شدم ۸۵ کیلو ، واقعا حالم بهم میخوره بابام گفت اگه وزنتو برسونی به شصت بهت بیست تومن پول میدم ، نامزدمم میگه کم کن وزنتو چون میبینه خودم ناراحتم ولی کاری نداره با وزنم میگه هر طور باشی من دوست دارم،  ولی خودم اصلا راضی نیستم و کاملا ناراحتم از این وضعیت قبل عید مراسم عقدمه متنفرم از این هیکل چطور لباس قشنگ بپوشم آخه ؟حالمم از مرغ و تخم مرغ بهم میخوره نمیتونم مثل پارسال رژیم بگیرم. 

برو دکتر تغذیه برنامه غذایی بگیر که توش مرغ و تخم مرغ نداشته باشه

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۸۰ زیاده

کم کن

زیر نظر دکتر باشی و طبق رژیم اون پیش برس زیاد اذیتم نمیشی. 

خودا سرخود رژیم نگیر و مواد غذایی رو از برنامه‌ت حذف نکن چون موهات میریزه و صورتت بد میشه. معده‌ت داغون

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

میتونیییی قبلا تونستی بازم میتونیییی اتفاقا این دفعه چون تجربه داری راحت تره 

6 ماه وقت داری شروع کن نزار بعد مراسم ازدواجت حسرت بخوری ک اونجوری ک دوست داشتی نبودی....

۸۰ زیادهکم کنزیر نظر دکتر باشی و طبق رژیم اون پیش برس زیاد اذیتم نمیشی. خودا سرخود رژیم نگیر و مواد ...

ببین همه این راه ها رو چون رفتم تو رژیم قبلیم واقعا خستم و انگیزه ندارم متاسفانه

همه ی این راه ها رو تو رژیم قبلیم رفتم الان دیگه واقعا انگیزه ندارم

چرا نداشته باشی

اونجوری هم خودت اعتماد ب نفس میگیری هم بدن سالم تری داری برای همسر و در آینده مادر خوبی بودن

درسته نامزدت میگه بخاطر خودت میگم و مشکلی ندارم ولی اگه کم کنی مطمئن باش اونم خوشحال تره