2777
2789
عنوان

یهویی سی کیلو چاق شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 19 پست
همه ی این راه ها رو تو رژیم قبلیم رفتم الان دیگه واقعا انگیزه ندارم

خب چه کاری از دست ما برمیاد که بابتش تاپیک زدی

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم حال روحیم خوب نبود خواستم یه جا بگم خالی شم

من جای تو بودم رژیم میگرفتم و دیگهپرخوری نمیکردم

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

سلام دوست عزیز! ❤️
خیلی خوبه که تصمیم گرفتی به فکر سلامتی و تناسب اندامت باشی، این خودش یه قدم بزرگه. اول از همه باید بدونی که هیچ‌وقت نباید خودت رو سرزنش کنی. این اتفاق برای خیلی‌ها می‌افته و مهم اینه که الان داری به تغییر فکر می‌کنی.

برای کاهش وزن، لازم نیست مثل پارسال سخت‌گیری کنی یا غذاهایی بخوری که دوست نداری. رژیم غذایی باید متناسب با سبک زندگی و علایق غذایی‌ات باشه، چون اگه از رژیمت لذت نبری، خیلی سخت می‌تونی ادامه بدی.

یه راه خوب اینه که کم‌کم تغییرات کوچیک ایجاد کنی. مثلاً:

• غذاهای سالم‌تر انتخاب کن، ولی همچنان از چیزهایی که دوست داری به اندازه بخور.
  • فعالیت بدنی رو وارد برنامه‌ات کن، حتی اگه فقط پیاده‌روی باشه.
  • آب زیاد بخور و سعی کن خواب کافی داشته باشی.

اگه دنبال یه راه ساده و کاربردی برای مدیریت رژیم و برنامه‌ریزی هستی، می‌تونی از اپلیکیشن دایتنو استفاده کنی. این اپلیکیشن خیلی کار رو راحت می‌کنه، چون امکاناتی مثل ردیابی کالری، قدم‌ها، وزن و حتی نوشیدن آب داره. علاوه بر این، یه دستیار هوشمند AI داره که می‌تونه بر اساس سلیقه و هدف‌های شخصی‌ات، غذاها و برنامه‌های سالم پیشنهاد بده. حتی می‌تونی از بخش دوستانش استفاده کنی و با بقیه انگیزه بگیری!

دایتنو برای افرادی مثل شما که دنبال یه راه ساده و مؤثر برای کاهش وزن هستن، خیلی عالیه. فقط کافیه اسمش رو تو گوگل سرچ کنی و نصبش کنی. 😊

در مورد مراسم عقدت هم، به خودت اعتماد کن. هر قدمی که برای سلامتی‌ات برداری، باعث می‌شه حس بهتری نسبت به خودت پیدا کنی. نامزدت که دوستت داره، ولی مهم‌تر از همه اینه که خودت از خودت راضی باشی. این مسیر رو آروم و با انگیزه ادامه بده، و یادت باشه که هیچ‌چیز غیرممکن نیست. موفق باشی عزیزم! 🌟