2777
2789
الان یکی تاپیک زد شوهرم میره بیرون زنای رنگارنگ میبینه میایم خونه سرد میشه جا خوابشو جدا می‌کنه مرد ...

خیلی کم مردی پیدا میشه که واقعا چشم پاک باشه ولی این تاپیکی که گفتید اقا به نظرم یکم بی جنبست…

محجبه هستم 

و قبلا به مدت دو سه ماه خیلی سال پیش چادر سرم کردم!

اگه مذهبی نبودین قبلا و آدما اطراف تون مذهبی نیستن چادر سر کردن بیش از تصرتون سخته

بااحترام به همه عزیزانی که حجاب شون چادر هست اونایی که محیط زندگی شون از بچگی مذهبی بوده و چادر سر کردن واسه شون این پوشش هزاران برابر راحت تره  

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه دوستی داشتم خونشون محله خیلی خوبی بود و بعد اون زمانا که با هم میرفتیم محله های خوب مرکز خرید همش میترسید میگفت همش میترسم فروشنده ها بهم توهین کنن با چادر من خودم ندیدم هیچوقت توهین کنن ولی دوستم مثکه تجربه داشت منم میگفتم غمت نباشه حرفی زدن خودم دهنشونو جر میدم

داداش خودمم میبینه یه واق واقی میکنه تو خیابون خانم چادری

سعی کن بعضی جاها چادر سرت کنی و کم کم بیشترش کنی تا کم کم برای همیشه چادر سر کنیمنم چادری ام خیلی خو ...

خیلی دوست دارم روسریای رنگارنگ زیرش بپوشم

به نظرم تیپ زدن با چادر خیلی قشنگ میشه

سعی کن بعضی جاها چادر سرت کنی و کم کم بیشترش کنی تا کم کم برای همیشه چادر سر کنیمنم چادری ام خیلی خو ...

بارها و بارها پیش اومده مسخرم کنن یا به چادرم گیر بدن ولی سعی میکنم به حرفشون توجه نکنم

دروغ چرا گاهی بابت حرفاشون اذیت میشم

ولی چادر پوشش منه که انتخابش کردم و به خودم اجازه نمیدم بخاطر حرف دیگران و تغییر جامعه کنارش بذارم

⭕آقایون ریپلای نکنن و تو تاپیکم پست نذارن

محجبه هستم و قبلا به مدت دو سه ماه خیلی سال پیش چادر سرم کردم!اگه مذهبی نبودین قبلا و آدما اطراف تون ...

مذهبی که بودم هیئت که میرم چادر میپوشم به احترام جلسه ولی بیرون مانتوییم اطرافیانم و مامانمم مانتویی ان‌

منم یه وقتایی دلم میخاد اطرافیان چادری بودن تا راحت تر بود واسم

بارها و بارها پیش اومده مسخرم کنن یا به چادرم گیر بدن ولی سعی میکنم به حرفشون توجه نکنمدروغ چرا گاهی ...

کسایی که مسخره میکنن فرهنگ خودشونو نشون میدن عزیزم🥲 خیلی پوشش سنگین و خوبیه برا خانوم به نظرممم

یه دوستی داشتم خونشون محله خیلی خوبی بود و بعد اون زمانا که با هم میرفتیم محله های خوب مرکز خرید همش ...

منم دوستام که چادرین همین حرفو میزنن

داداشتون خوشش نمیاد از چادر؟

مذهبی که بودم هیئت که میرم چادر میپوشم به احترام جلسه ولی بیرون مانتوییم اطرافیانم و مامانمم مانتویی ...

به تشویق عزیزانی که از بچگی توی اون جو و با اون پوشش بزرگ شدن توجه نکنین 

اونا درکی ندارن شما قراره چه رنجی رو متحمل بشین 

با کسایی که مسیر مشابه خودتون رو رفتن صحبت کنین

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
منم دوستام که چادرین همین حرفو میزننداداشتون خوشش نمیاد از چادر؟

نه داداشم خوشش نمیاد

اتفاقا انقدر هم زنش بی حیا هست که 

فکر کن نزدیک پنجاه سالش هست باسنن فوق بزرگ داره بعد کت های کوتاه میپوشه با شلوار تنگ تو خیابون منو مامانم خجالت میکشیم

یا میره خونه فامیل با لباس خواب کوتاه میچرخه جلوی فامیل 

بعد مامانم به داداشم میگه به زنت تذکر بده میگه این روانیه نمیشه بهش تذکر داد

بعد جالبه همین زن داداش منتقد خیلی زنا هست 

همیشه میگه فقط تو خوب جلوی مردا لباس میپوشی پوشیده هستی