بله . میلاد تهران . کاش معجزه بشه . عمل نخواد میشناسمش خیلی کم تحمله
ان شالله .واسه حدا هیچ کاری نشد نداره .حالا فکر کن یه درصد باشه بازم توکل بخدا کن عزیزم بیمارستانش عالیه میلاد متخصصهای فوق پیشرفته و بیمارستان فوق پیشرفته در آسبا هستش .حتی از حارج میان اونجا .من شمالیم و لی اطلاعات اونجا رو خوب میدونم .هرکی از شمال میره شفا میگیره .اینارو گفتم اگه اون یه درصدم باشه ایشون سلامتی کامل به خونه برمیگردن .فردا عمل دارن ؟ براشون صلوات فرستادن .ان شالله خبر سلامتی .اگه استرس داشته باشه هم باهاش حرف میزنن عم تزریق ضداسترس میکنن خیالت تخت
اینو یادتون نره 🤌 با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌 💟 💍 💟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به خدا هر ساعت بهش زنگ میزنم . امیدواری میدممیگه تو که جای من نیستی تو که زخم های اینا رو ندیدی . ند ...
خب درد طبیعیه تا یساعت اول .بعدش مسکن میزنن اوکی میشه .از طرفی بعضیا بد دردن .من بد درد نبودم همیشه کلی بلا و عمل سرم اومده .معلومه کمی ضعیفه .مامانم افتاد مهره کمرش پودر شده دکتر جواب داد عمل نکنه فلج نخاعی میشه بردیم تهران براش تزریق کرد که درد نداشته باشه و فیزیو تراپی.چون مامان هر بیماری بگی دارنااااا هرچی !!!زیر عمل بیرون نمیومد .کمربند طبی .واکر ویللچر تشک برقی
خریدیم امیدوارش کردیم تا خدا هست دکتر فقط وسله اس .از این و اون براش مثال زدیم .نذر کن قلبش آروم بگیره .
اینو یادتون نره 🤌 با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌 💟 💍 💟