2777
2789
عنوان

همسرم بیمارستان بستری شده

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 25 پست
امیدتون به خدا باشه بسپار به خودش من درک میکنم منم چند سال پیش دور از جون همسر شما همسرم درگیر سرطا ...

چی به شما گذشت . خدا رو شکر از پیش بر اومدید 

خدا رو شکر همسرتون حالش خوب شد 

راضی باش به رضای خدا 
بله . میلاد تهران . کاش معجزه بشه . عمل نخواد می‌شناسمش خیلی کم تحمله

ان شالله .واسه حدا هیچ کاری نشد نداره .حالا فکر کن یه درصد باشه بازم توکل بخدا کن عزیزم بیمارستانش عالیه میلاد متخصصهای فوق پیشرفته و بیمارستان فوق پیشرفته در آسبا هستش .حتی از حارج میان اونجا .من شمالیم و لی اطلاعات اونجا رو خوب میدونم .هرکی از شمال میره شفا میگیره .اینارو گفتم اگه اون یه درصدم باشه ایشون سلامتی کامل به خونه برمیگردن .فردا عمل دارن ؟ براشون صلوات فرستادن .ان شالله خبر سلامتی .اگه استرس داشته باشه هم باهاش حرف میزنن عم تزریق ضداسترس میکنن خیالت تخت

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی به شما گذشت . خدا رو شکر از پیش بر اومدید خدا رو شکر همسرتون حالش خوب شد

قربونت عزیزم بله روزهای سختی بود کرونا هم بود درگیر اونم شدیم ولی خب چی بگم خدا هر کی یه جور امتحان میکنه تو این دنیا 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
ان شالله .واسه حدا هیچ کاری نشد نداره .حالا فکر کن یه درصد باشه بازم توکل بخدا کن عزیزم بیمارستانش ع ...

احتمال زیاد یکشنبه .

ممنون عزیزم . خدا خودش کمکش کنه 

راضی باش به رضای خدا 
احتمال زیاد یکشنبه .ممنون عزیزم . خدا خودش کمکش کنه

بسلامتی .شک نکن .اگه رفتی یسر پیشش با لبخند و امیدوار برو خب .ببینه از بدست اوردن سلامتیش خوشحالی استریش میره توکل بخدا 💟

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

بسلامتی .شک نکن .اگه رفتی یسر پیشش با لبخند و امیدوار برو خب .ببینه از بدست اوردن سلامتیش خوشحالی اس ...

به خدا هر ساعت بهش زنگ میزنم . امیدواری میدم

میگه تو که جای من نیستی 

تو که زخم های اینا رو ندیدی . ندیدی چقدر بعد عمل درد میکشن

من نمیتونم . این استرس یه بلایی سرش میاره 

راضی باش به رضای خدا 
به خدا هر ساعت بهش زنگ میزنم . امیدواری میدممیگه تو که جای من نیستی تو که زخم های اینا رو ندیدی . ند ...

خب درد طبیعیه تا یساعت اول .بعدش مسکن میزنن اوکی میشه .از طرفی بعضیا بد دردن .من بد درد نبودم همیشه کلی بلا و عمل سرم اومده .معلومه کمی ضعیفه .مامانم افتاد مهره کمرش پودر شده دکتر جواب داد عمل نکنه  فلج نخاعی میشه بردیم تهران براش تزریق کرد که درد نداشته باشه و فیزیو تراپی.چون مامان هر بیماری بگی دارنااااا هرچی !!!زیر عمل بیرون نمیومد .کمربند طبی .واکر ویللچر تشک برقی

خریدیم امیدوارش کردیم تا خدا هست دکتر فقط وسله اس .از این و اون براش مثال زدیم .نذر کن قلبش آروم بگیره .

خب درد طبیعیه تا یساعت اول .بعدش مسکن میزنن اوکی میشه .از طرفی بعضیا بد دردن .من بد درد نبودم همیشه ...

نذر کردم . برای اینکه یادم نره نوشتم لای قرآن گذاشتم 

ممنون عزیزم 

راضی باش به رضای خدا 
نذر کردم . برای اینکه یادم نره نوشتم لای قرآن گذاشتم ممنون عزیزم

خواهش عزیزدلم .خبر سلامتیشون 💟

انشالله . خیلی ازت ممنونم .‌اروم شدم . نیاز داشتم

💟🤩🌼🫂