2777
2789
عنوان

همسرم بیمارستان بستری شده

325 بازدید | 25 پست

دیروز بستری شده . قراره عمل قلب باز بشه 

رفته اونجا مریضها رو دیده حالش خیلی بده 

میگه کاش عمل نکنم . بدجوری دو دل شده . 

امشب دلم گریه میخواد . تپش قلب گرفتم 

راضی باش به رضای خدا 

ان شالله بسلامتی عمل کنن 

همراه کنارش دلداری بده خیلی موثره

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همراه نمیزارن . حتی بعد عمل

تو ای سیو هستن ؟ فکر کردم اول بخش بعد عمل آی سیو میده براش تا میتونی صلوات بفرست دلش خدا اروم کنه 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

تو ای سیو هستن ؟ فکر کردم اول بخش بعد عمل آی سیو میده براش تا میتونی صلوات بفرست دلش خدا اروم کنه

هنوز عمل نشده . اما بستری کردن .

اما مریضهایی که بخش بودن و عمل شده بودم هم همراه نداشتن . بیمارستان میلاد 

راضی باش به رضای خدا 
هنوز عمل نشده . اما بستری کردن .اما مریضهایی که بخش بودن و عمل شده بودم هم همراه نداشتن . بیمارستان ...

اهان میلاد تهران؟  .بیمارستان خوبه .نگران نباش بهشم بگو بهش حق بده همه قبل عمل استرس دارن خودم عمل اپاندیس ترس داشتم .کلا خوف میگیرن . بیمارستان اونجا صدبرابر ازربیمارستان شمال باارزشتره .دست خالی هیچ بیناری برنمیگرده 

ممنونم ازت عزیزم دعا کنید .

امیدتون به خدا باشه بسپار به خودش من درک میکنم منم  چند سال پیش دور از جون همسر شما همسرم درگیر سرطان بود خیلی روزهای سختی داشتیم ولی گذشت توکل کن به خدا 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
اهان میلاد تهران؟ .بیمارستان خوبه .نگران نباش بهشم بگو بهش حق بده همه قبل عمل استرس دارن خودم عمل ا ...

بله . میلاد تهران . 

کاش معجزه بشه . عمل نخواد 

می‌شناسمش خیلی کم تحمله

راضی باش به رضای خدا 
امیدتون به خدا باشه بسپار به خودش من درک میکنم منم چند سال پیش دور از جون همسر شما همسرم درگیر سرطا ...

خیلی خیلی سخته .‌دیشب به زور قرص خوابیدم 

امروز برای ملاقات حال زارش رو دیدم بدتر شدم‌

می‌گفت کاش نمیومدم‌ من تحمل ندارم 

راضی باش به رضای خدا