2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها هرکدوم میگرن دارین برین متخصص مغز و اعصاب سرتونو بوتاکس کنین واقعا حملات کم و سطحی میشن

من خواستم دکترم گفت بعدا خشکی چشم میاره خطرناکه

سلامتی و خوشبختی دخترم

همسرم شرایط رو کامل میدونه حمله شروع شه سریع برام یه نوشیدنی ورزشی هست که الکترولیت رو بالا میبره درست میکنه

چراغا رو خاموش میکنه

خونه سکوت

گردن و سرمو با ویکس ماساژ میده

نوبت بوتاکسمو هم یادش نمیره

بوتاکس میگرنی عالیه

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

من خواستم دکترم گفت بعدا خشکی چشم میاره خطرناکه

راست میگه ولی اگر سالی یکبار اینکار رو انجام بدی و متخصص تزریق رو بسیار ماهرانه انجام بده احتمال کاهش پیدا میکنه

تاثیر مسکن ها روی کلیه درطول زمان واقعا مخرب تر از تاثیرات بوتاکس سره تحمل سردرد بدون مسکن هم تورم عروق مغزی ودرسن بالا افزایش احتمال سکته رو داره

هیچ روش درمانی بی عارضه نیست باید اونی که پرمنفعت تره پیدا کنیم

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

خیلی سخته ولی سعی کردم کنار بیام..حدود غروب که میخواد شروع بشه میرم اتاق تاریک فقط توی سکوت باشم

همسرم درک میکنه بچه ها رو اروم میکنه یا میرن بیرون تا اروم بشم.

همیشه برای ماندن دلیل هست..وبرای رفتن بهانه..

منم قبل از ازدواج همیشه نگران بودم بعد از ازدواج چی کار کنم حتی اگه طرف هم درک داشته باشه مگه یکی دو روزه یا وقت خوابیدن و استراحت کردنه !

ولی خب برای همسرم از قبل توضیح دادم وقتی میگرن دارم حالاتم چه جوریه و چه کارایی باید انجام بدهم که خوب بشم همراهیم میکنه خودش کارا رو انجام میده

راست میگه ولی اگر سالی یکبار اینکار رو انجام بدی و متخصص تزریق رو بسیار ماهرانه انجام بده احتمال کاه ...

عزیزم دارو دیگه نمیخورم زیاد چون تو کبدم تاثیر منفی میزاره

سلامتی و خوشبختی دخترم

چند علائم رو داری؟؟ (عدد بگین مثلا ۴ علائم ۶ علائم و......)

عصبانیت

گرگرفتگی

رنگ صورت زرد

استرس

لجبازی

زورگویی

عجله

سرپیچی از توصیه ها

عرق کردن

فکر و خیال

شبها اب دهانتان می اید

سر شب خوابتان نمیبرد

پیرم کرد

فکر کن با ۲ تا بچه

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

باردارم و بچه دارم میگرنم بگیره چند روز طول میکشه ولی چیکار کنم

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم