2777
2789
عنوان

خبر بازیگر چینی رو دیدین که چقدر بد بقتل رسیده دوروزه کارم شده گریه

| مشاهده متن کامل بحث + 15752 بازدید | 159 پست
اسم اون دوستش و زن همکارش که بهش خیانت کردن رو میدونی؟

yiren_s

ایدی پیج زنست اسمشو الان یادم نیس.

نکبت میگن بازیشم خوب نیس اما تو فیلمای معروف بازی میکنه مشخصه با همن کارا بالا اومده

ولمون کن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفتم تو پیجش انقدر فوشش دادم به چینی.. و فارسی ... الان پیجش پیدا میکنم میفرستم

خدا لعنتشون کنه..  من کله سحر بعد یه هفته دوری از فضای مجازی رفتم اینستا با این خبر مواجه شدم اصن از صبح حالم بده😔😒😭

yiren_sایدی پیج زنست اسمشو الان یادم نیس.نکبت میگن بازیشم خوب نیس اما تو فیلمای معروف بازی میکنه مشخ ...

مرسی عزیزم😘

خدا کنه مردم چین و فناش همینجور پیگیر باشن و اون مرتیکه عوضی و... ب سزای عملشون برسن

مرسی عزیزم😘خدا کنه مردم چین و فناش همینجور پیگیر باشن و اون مرتیکه عوضی و... ب سزای عملشون برسن

خداروشکر فعلا یه سیاست مدار اومده رو کار (رقیبو.. اون قاتلس) میگه باید پلیس پیگیری کنه

ولمون کن 

این داستان جوری روایت میشه ک واقعا احساسات هرکسی تحت تاثیر قرار می‌ده و از منطقی فکر کردن آدم دور میکنه انقدر ابهام تو این موضوع هست طرف ۲۶ میلیون فالور تو ویبو داشته کم نیست چندتا از فن ها اولین بار این موضوع بیان کردن بعد ب مرور ی داستان مفصل با جزئیات اومد بیرون و همینطور فیلم عجیب یکی گفت ۱۵ روز نبوده یکی ی روز بیان کرده،این فن‌ها دارن داستان واقعا خیلی بد و فجیع جلوه میدن،سوال اینجا بوجود میاد چرا ی فرد با نفوذ ک کمونیست و قدرتمنده انقدر در زمینه قتل ناشی عمل کرده ب راحتی میشده سر این آدم زیر آب کرد نه این همه دا دار دو دور راه انداخت مگه میشه از طبقه ۶ بیفتن پایین و استخون خرد نشه!بعد بلندش کنن ببرنش جراحیش کنن بعد بیارنش مجدد بندازنش پایین بگن خودکشی بوده با این همه سرو صدا و کشون کشون،خب اینو ی گلوله ب سرش شلیک میکردن راحتر میشه خودکشی جلوه داد تا این همه دردسر بکشن! طرف تو فیلم با صدای خودش داره میگه منو از ۲۵ سالگی تهدید کردن با گریه و زاری اگه بمیرم دیگه تهدیدم نمیکنن این فکر نمی‌کنم حرف آدمی باشه ک میخوان بندازنش پایین ی فیلم اومده ک نشون میده دارن کشون کشون میبرنش دوستاش ک بندازنش پایین! یعنی منطقی تر نیست ک این خیلی مست بوده و عقلشو کامل از دست داده احتمالا تهدیدها بشدت ناراحتش میکرده خواسته خودشو پرت کنه پایین و دوستاش نتونسته باشن جلوشو بگیرن؟ساعت رولکس تو جیبش بوده یعنی این شکنجه شده؟!چه شکنجه ای بوده ک ساعت تو جیب مونده،بله مواد کشیده چون مشروب با ترکیب مشروبات الکلی واقعا انسان ب مرز جنون میبره و ممکنه دست ب هرکاری بزنه،الان ی عکس اومده از جسد ک پرت شده پایین لباسش بالا رفته هیچ اثری از کبودی و شکنجه رو بدنش نیست حتی لختگی خون!مگه جراحی شکم نداشته با اون فصاحت! اگه برای بیمار پمپ و کیسه خروج و درن نزارن ب سرعت بدن کبود و لختگی ایجاد میشه،الان اون بدن واقعا سالم بود،اینکه تهدید میشده و آزار روحی می‌دیده درش شکی نیست ولی این داستان و قصه ها ک اومده بیرون باعث میشه علت واقعی مرگ مشخص نشه چین کشور بسیاااار محتاط گری هستش سریع ی چیزی جمع میکنه برای اینکه ی موقع هرج و مرج نشه،ی کلمه اگه ی نفر مخالف دولت حرف زد میبرنش اونجا ک عرب نی انداخت خانوادش اثری از آثارش پیدا نمیکنن بعد تصور کن ی کمونیست سیاستمدار پرنفوذ این جوری یکیو ب قتل برسونه مگه فیلمه

این داستان جوری روایت میشه ک واقعا احساسات هرکسی تحت تاثیر قرار می‌ده و از منطقی فکر کردن آدم دور می ...

چی بگم والا.  فیلماش که آویزونه از پنجره دونفر بالاسرشن معلومه. اونجا که کشون کشون دارن میبرنش دختره هم فیلم میگیره باز مشخصه

ولمون کن 

چی بگم والا. فیلماش که آویزونه از پنجره دونفر بالاسرشن معلومه. اونجا که کشون کشون دارن میبرنش دختره ...

اره دیگه دقیقا تو همون فیلم داره گریه و ضجه میزنه که من اگه بمیرم دیگه تهدیدم نمیکنن، من خودم ب شخصه فکر میکنم بخاطر مصرف مواد و مشروبات الکلی همزمان دچار جنون آنی شده،با دوستاش رفته بیرون هر دو رو مصرف کرده،کنترل اینجور آدمها سخته مجبور میشن بکشونن ببرنش خونه که بعدش احتمالا با وجود دوستاش و تلاش آنها خودشو پرت میکنه پایین، تو این زمینه سالهاس کار کردم نظر شخصیم واقعا خودکشی در اثر جنون آنی هستش براحتی میشه با کالبدشکافی مشخص کرد هنوزم اصرار دارم این جنازه شکنجه نشده تجاوز ب کل رده

چندروزه کارم شده گریه... تو عمرم برا کسی اینجور گریه نکردم

بنظرم واقعا داستان جوری روایت کردن که تماما احساسات خواننده و شنونده را درگیر خودش میکنه تمرین تنفس و دوری از اینستا و این اخبار باعث میشه قدرت فکر بره بالاتر 

گریه نکن ماجرا واقعا اون روایت دردناک احساسی نیست 

بله قبول داشته باشیم ک سلبریتی ها زندگی سختی دارن تحت فشار بسیار زیادی هستن اون دختره لوسی چقدر بهش فشار آوردن؟!این پسره قطعا تحت فشار روحی خیلی زیادی بوده

اره دیگه دقیقا تو همون فیلم داره گریه و ضجه میزنه که من اگه بمیرم دیگه تهدیدم نمیکنن، من خودم ب شخصه ...

۱۵ روز ناپدید شده.  از ۲۵ سالگی آزارو اذیت شده. مدرک جمع کرده.. قرار بوده بره کشور دیگه بعد اونجا پخشش کنه میاد به دوست صمیمیش میگه که مدرک داره .اون احمقم خیانت میکنه میره لوش میده...‌ اینام به بهونه مهمونی میکشنش اونجا موادو بهش میزنن ۱۵ روز عذابش میدن. فلشو قورت میده... میان از ۵طنقه میندازنش پایین ردن ناخن...میگن رو درو دیوار هست! فیلمو عکساشم هست که دارن میندازنش...

وقتی سقوط میکنه میبینن باز زندست میبرن بیمارستان خصوصی فلشو در میارن باز کشون کشون میارنش از پنج طبقه میندازنش میمیره..

جسدشو بدون اجازه ختنوادش درجا میسوزونن که مدرکی نمونه.

اونجا که کشون کشون دارن میبرنش حرفاشو بشنوی داره التماس دوتا دوستاشو میکنه که کمکش کنن ...

خودکشی اصلا نبوده اینهمه مدرک هست.

با آدمای قدرتمندی طرفه که پلیسو هم خریدن... 

تو چین اجازه نمیدن کسی راجبش حرف بزنه! بخاطر این طرفداراش دست به دامن خارجیا شدن که فیلماشو پخش کنن بین المللی شه   که چین مجبور شه پیگیر بشه...

من خودم زیر هر پستی هشتک میزنم...

شما فیلمای جناییو ندیدی! دقیقا مثل هموناست. سریال کره ای پنت هاووسو اگه دیده باشی دختره رو چطور کشتن چطور مرگشو پوشوندن.... دقیقا مثل همونه

ولمون کن