2777
2789
عنوان

خبر بازیگر چینی رو دیدین که چقدر بد بقتل رسیده دوروزه کارم شده گریه

| مشاهده متن کامل بحث + 15892 بازدید | 159 پست
عالیه برکت بباره ب کسب و کارش 😔🤣💔

عی بابا😂

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم چطور بگیرن 🥲 فعلا که پلیس میپوشونه الکی میگه خودکشی بوده

فیلمش هست بعدمیگن خودکشی

اونجاهم بی قانونیه

خدا روحشوشادکنه 

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

اگه راست باشه این اتفاق افکار عمومی چین به هم میریزه و مردم چین همه جا و تو همه شبکه های اجتماعیشون ...

میگم که نمیذارن  هر خبری تو شبکه های اجتماعی خودشون میذارن پاک میشه. کلیپ این خبر و گفتن ۷میلیارد بازدید خورده دقیقا نمیدونم تو چه برنامه ای

ولمون کن 

دوروزه اصلا دارم خفه میشم ماجراشو خوندم چنتا فیلم ازش پخش شده صدا گریع و فریادش. یه فیلم دیگم چند نف ...

اگه میخواستن مخفی کنندیگه چرا ویس ازش پخش شده،

میتونستن یه جوری انجامش بدن احدی هم نفهمه،

یکم مشکوکه بنظرم🤔

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱
میگم که نمیذارن هر خبری تو شبکه های اجتماعی خودشون میذارن پاک میشه. کلیپ این خبر و گفتن ۷میلیارد با ...

حالا اون خبر شایعه نباشه اون فیلم واقعا مربوط به همین بازیگر باشه 

شایعه تو فضای مجازی زیاده 

اگه راست باشه خبر دولت چین رسیدگی میکنه و قاتلانشو مجازات میکنه 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

حالا اون خبر شایعه نباشه اون فیلم واقعا مربوط به همین بازیگر باشه شایعه تو فضای مجازی زیاده اگه راست ...

الانم فهمیدم که جسدشو درجا بدون اجازه خانوادش سوزوندن که لو نرن.

بنده خدا فوبیای ارتفاع هم داشته دیگه ببین موقع انداختنش چقدر زجر کشیده

ولمون کن