2777
2789
عنوان

کمک کنید لطفاً🥺😔

72 بازدید | 7 پست

چند روز دیگه تولدمه 

قرار بود شوهرم برام النگو بگیره اما پول کم داشت.

من چند وقت پیش به مامانم گفتم بیا ۱۰۰ تومن بده ب من من دوباره چند ماهه بهت بدم اونم گفت نمی‌دم و کار دارم

منم به شوهرم گفتم که خودش لازم داره

حالا هی هر چی میشه میگه تو ۱۰۰ تومن نمی ارزید برای خانوادت😔

میگه خواهرم میخواست خونه بهره بابای من پول داد بهش کمک کرد و همش خواهر حیوونش رو که می‌دونه من به هزاااار دلیل به خونش تشنه ام رو میزنه تو سر من😔😔😔😔

از وقتی ازدواج کردم هیچ سالی کنار این آدم من احساس خوشی نکردم بخاطر این زبونش😔

خب ارزش خودش واسه حانوادش چقدره؟؟ یه رو بزنه بهشون اونوقت نمیاد الکی زر زر کنه.

چقدر پررو هستین والا من دلم نمیاد یک ریال از خانوادم بخوام.و شوهرممبهش این اجازه رو نمیدم که اینجور در مورد من و خانوادم حرف بزنه

یاشاسین آذربایجان💓✌

خب ارزش خودش واسه حانوادش چقدره؟؟ یه رو بزنه بهشون اونوقت نمیاد الکی زر زر کنه.چقدر پررو هستین والا ...

خودش تک پسره و اتفاقا مشکل این جاست که از بس آویزون جیب باباش بوده و باباش بهش داده فکر می‌کنه همه خانواده ها همین وظیفه رو دارن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودش تک پسره و اتفاقا مشکل این جاست که از بس آویزون جیب باباش بوده و باباش بهش داده فکر می‌کنه همه خ ...

چطور تحمل میکنی؟ از یه جایی باید جلوشو بگیری.میدونم حس خوبی پیدا میکنی از اینکه پول مفت میاره خونه.ولی برای یه مرد خیلی بده این خصیصه.

یاشاسین آذربایجان💓✌

چطور تحمل میکنی؟ از یه جایی باید جلوشو بگیری.میدونم حس خوبی پیدا میکنی از اینکه پول مفت میاره خونه.و ...

این چه طرز حرف زدنه؟

یعنی چی پول مفت و حال میکنی؟

اگه بلد نیستی درست کمک کنی یا یه نظر محترمانه بدی دهنت رو ببند 

چرا به تو فشار میاد؟

مرد وظیفه داره زنش رو تامین کنه از نظر مالی و کوچکترین توقعی از خانواده زن نباید داشته باشه.

اون اومده منو گرفته من که نرفتم اونو بگیرم 

این چه طرز حرف زدنه؟ یعنی چی پول مفت و حال میکنی؟اگه بلد نیستی درست کمک کنی یا یه نظر محترمانه بدی د ...

خب منم همینو گفتم میگم شوهرت پول مفت میاره و عادت کرده خب توام بدت نمیاد.یعنی نه تو همه خوششون میاد ولی قشنگ نیست.مرد رو بی مسئولیت بار میاره.

من طرف تو حرف زدم اشتباه متوجه شدی عزیزم

یاشاسین آذربایجان💓✌

خب منم همینو گفتم میگم شوهرت پول مفت میاره و عادت کرده خب توام بدت نمیاد.یعنی نه تو همه خوششون میاد ...

آره.متاسفانه همینطوره 

ببخشید اشتباه فهمیدم

میدونی چیه

شوهر من خیلی کاریه و زخمت می‌کشه ولی تا حالا گیر نکرده جایی اصلا چون ساپورت شدید. باباش رو داره و همین باعث شده فکر کنه منم باید ساپورت پدر مادرم رو داشته باشم در صورتی ک من اینطور نیستم و حتی زمانی ام که مجرد بودم شاغل بودن و خودم مستقل هزینه هامو مدیرت میکردم.

اما متاسفانه خانواده همسرم اینطوری نیستن و این باعث شده الان اینو بزنه تو سره من😔

آره.متاسفانه همینطوره ببخشید اشتباه فهمیدممیدونی چیهشوهر من خیلی کاریه و زخمت می‌کشه ولی تا حالا گیر ...

اره کاملا میفهمم چی میگی.

اشتباه خانوادش هست که پرتوقع شده.تو فقط باید تو گوشش بخونی تا بالاخره متوجه بشه که هر کسی مسئول زندگی خودشه .پدرو ملدر اگر کمک کنن لطف کردن و اگر نکنن بازم لطف کردن و هیچ مسئولیتی ندارن راجع به ما.

شوهرت موظفه تورو ساپورت کنه حالا خودش کار میکنه یا از خانوادش کمک بگیره به تومربوط نیست دخالتی نکن.ولی نزار این انتظارو از خانواده ی توام داشته باشه‌.بهش بگو زشته تو مردزندگی منی اگر از خانوادم کمک بخوام اوندقت تورو کوچیک کردم و هیچ وقت دلم نمخداداین اتفاق بیفته‌اینقدر بگو و حرف بزن باهاش تا یاد بگیره به خودش متکی باشه.

اخه میدونی حرف ما زنا رو مررا به مرور خیلی خوب تاثیر میزاره ولی طول میکشه

یاشاسین آذربایجان💓✌