2777
2789

من یه نفر ادم با یه بچه کوچیک 

مدام میان خونه ما به بهانه های مختلف دورهمی از خونه ما شروع میشه ،با خونه ما تموم میشه باز از خونه من شروع میشه

بخدا من یه نفر آدمم تواناییشو ندارم هزار درد و مرض دارم که نمیتونم دیگه 

خداشاهده سه روز از رفتشون میگذره هنوز امشب تونستم کارامو تموم کنم 

هرکدومم سه تا بچه دارن که همشون بزرگن خودشون و بچه هاشونم که کاری نمیکنن نمدونم میان چه غلطی میکنن 

خسته شدم دیگه نمیتونم 

هر دفعه که میان خونم انگار بمب میندازن 

شبم موندن این دفعه که کلا هیچی دیگه

خستم خیلی 

این گرونی همه چیز به کنار دیگه بدنم نمی‌کشه دیگه نمیتونم 

اعصاب زیادی ندارم ،حوصله بحث و دعوا برای آدم دنبال دعوا زیاد دارم،گزارشیا تو تاپیکم نیاین برین یه جا دیگه ........

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الحمدالله سه شنبه مدرسه ها باز میشه مشغول درس و مشق بچه هاشون میشن ولی عزیزم این که همش تو خونه زندگ ...

چون شوهرم نیست مدام میان خونه من مشکل همینه 

بعدم. مدرسه هام که شروع بشه فرقی نداره فقط خداروشکر تا وند ماه بچه هاشونو نمیارن باز خودشون تنها میان

دیگه خیلی وقیح و پرو شدن یکیشون همسایمه به دهن نمیاد که بیاین خونه ما تازه پرو پرو میگه تا هروقت باشه میایم همینجا

اعصاب زیادی ندارم ،حوصله بحث و دعوا برای آدم دنبال دعوا زیاد دارم،گزارشیا تو تاپیکم نیاین برین یه جا دیگه ........

‌الا تواین چند سال متاهلی حتی ی شب خونه برادرم نخوابیدم چه برسه خونه برادر شوهر.چجوری روشون میشه ؟!! ...

😔

نمیخابن تا صبح بیدارن تقریبا

نمدونم دیگه خیلی پرو شدن

چون شوهرم نیست مدام میان خونه من مشکل همینه بعدم. مدرسه هام که شروع بشه فرقی نداره فقط خداروشکر تا و ...

درو و باز نکن 

آیفون رو خاموش کن 

بعد که گفتن کجا بودی بگو بچه رو خوابوندم آیفون رو خاموش کردم کسی بیدارش نکنه 

یا بگو حموم بودم 

چند بار بپیچونی دست از سرت برمیدارن

خوب تحویلشون نگیر هر سری میخوان بیان یه بهانه بیار

من تحویلم نمیگیرم 

امتحان کردم این کارم میگن پس فرداشب میایم 😔

درو و باز نکن آیفون رو خاموش کن بعد که گفتن کجا بودی بگو بچه رو خوابوندم آیفون رو خاموش کردم کسی بید ...

امتحان کردم یه یه ماهی نمیان باز شروع میشه 😔

خیلی خستم دیگه نمیتونم دیگه توان اینکه بهشون سرویس بدم ندارم 

امتحان کردم یه یه ماهی نمیان باز شروع میشه 😔

بهونه نیار دیگه 

تو خانم اون خونه ای 

در و باز نکن یا بگو شرمنده من وقت دکتر دارم جایی دعوتم بیرونشون کن

روی خوش نشون ندی هیچکس نمیاد

خوب یه روز خودتو بزن به مریضی بگو کمرم قفل کرده نمیتونم تکون بخورم دقیقا همون روزی که میخوان بیان خو ...

به قران همین اتفاق واقعا برام افتاده باز براعیادت ازم فرداشبش اومدن 😔