2777
2789
عنوان

چجوری بگم برای مصاحبه نمیام

77 بازدید | 9 پست

یه جایی رزومه فرستادم گفتن که فلان روز بیا برای مصاحبه 

ولی حالم خوب نیست اصلا و ابدا 

می‌خوام کنسلش کنم کلا 

چون موقعیت و مزایای خوبی داشت گفتم برم ولی نمیتونم

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️

کالا دیگه قید اون کارو زدی یا چون حالت خوب نیس الان نمیتونی بری؟

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

پیام بده بگو فلان روز مثلا تهران نیستم .مسافرت شهرستان هستیم تا فلان روز نمیتونم در خدمت باشم برای مصاحبه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا زنگ بزن بگو دیگه نمیام 

یا کلا نرو پی اش و جواب نده

یه مرد که پولدار میشه، احساس می کنه به زنان بیشتری نیاز داره؛ اما... یه زن که پولدار میشه، احساس می کنه به هیچ مردی نیاز نداره‌...!

کالا دیگه قید اون کارو زدی یا چون حالت خوب نیس الان نمیتونی بری؟

اره کلا قیدش رو زدم

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️

فرصتاتو بخاطر حالت خراب نکن عزیزمبگو سلام متاسفانه نمیتونم حضور داشته باشم برای مصاحبه و شرایطش رو ن ...

باشه عزیزم ممنون

پیام بده بگو فلان روز مثلا تهران نیستم .مسافرت شهرستان هستیم تا فلان روز نمیتونم در خدمت باشم برای م ...

نه می‌خوام نرم کلا

نه می‌خوام نرم کلا

چرا خب ؟

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

اره کلا قیدش رو زدم

چرا خب اگه مزایایی خوبی داره 

تماس بگیر معذرت خواهی کن بگو مشکلی پیش اومده تاریخ رو عوض کن 

در غیر این صورت تماس بگیر معذرت خواهی کن و کنسل کن

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀