2777
2789
عنوان

نیکی به والدین راز موفقیته

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 20 پست
چون بداخلاق و عصبی ام خودشون باعث شدن الان هم نمیتونم درست جوابشون رو بدم نصیحتم میکنن میگن فلان کار ...

عزیزم من یه چیزی فقط میدونم که محااااله پدر و مادر اشتباه راهنمایی کنند، به شخصه هرجا با پدر و مادرم لجبازی کردم و راه خودم را رفتم شکست خوردم که هنوز یه موردش را بعد ۱۵ سال نتونستم درست کنم. کاش به حرفشون بودم این موردو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما کاربر مهتاب کوچولو هستی؟

نه عزیزم

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️

بنظرم به اینا نیست، به خواست خداست 

من نماز خوندن و نیکی به پدر و مادر خودم و همسرم رو دارم هر دو طرف حسابی ازم راضین ولی تا الان نشده خودم دعا کنم خدا بهم چیزی بده 

یکی دو تا حاجت داشتم  به دیگران التماس کردم برام دعا کنن اونم بعد از کلی مصیبت و التماس به این و اون  برای دعا کردن برآورده  شد. 

از بستگان نزدیکم به پدر و مادر خودش و همسرش نهایت بی احترامی رو کرده از آسمان و زمین براش میاد. 

گر نگهدار من آنست که من میدانم.... 
عزیزم من یه چیزی فقط میدونم که محااااله پدر و مادر اشتباه راهنمایی کنند، به شخصه هرجا با پدر و مادرم ...

شاید هم حرف شما درست باشه ولی خیلی بهم بد کردن

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️

بنظرم به اینا نیست، به خواست خداست من نماز خوندن و نیکی به پدر و مادر خودم و همسرم رو دارم هر دو طرف ...

نمی‌دونم بعضیا رو هم خدا غرق خوشی می‌کنه که کلا خدا و همه چی از یادشون بره این ته بدبختیه