2777
2789

من عاشق یکی از معلمام بودم چون خیلی سرسنگین و مهربون بود و مثل بقیه ی معلمامون عصبی نبود،من تصمیم گرفتم براش تولد بگیرم و چون کیک پختن یاد گرفته بودم، کیک تولدشو خودم درست کردم و یه دسته گل بزرگ هم براش گرفتم و حتی تاریخ تولدشو نمیدونستم به دوستم گفتم که از باباش کمک بگیره چون باباش معلمه و معلما یه سایتی دارن که مشخصات همه ی معلما تو اون سایته.....،خداروشکر باباش هم تونست مشخصات و تاریخ تولد معلممو پیدا کنه و من تمام برنامه هامو ریختم،کیکمو پختم.،گل رو سفارش دادم،و تو مدرسه سوپرایزش کردم،اولش معلمم خیلی خوشحال شد ولی بعدش براش سوال شد که تاریخ تولدشو از کجا پیدا کردم!!؟ و منم بهش نگفتم چون نمیخواستم بابای دوستم اذیت بشه....

و بعدش معلمم از من ناراحت شد و کلا رفتاراش عوض شد حتی جواب سلاممو نمیداد😭و واقعا دلم ازش شکست،

حالا مدرسه ها تموم شده و قراره برم دبیرستان،اما معلمم ول کن نیس امروز بهش پیام داده بودم و حالشو میپرسیدم،برگشت بهم گفت تاریخ تولدمو از کجا پیدا کردی؟حتما به بالا بالا ها وصلی؟ من باید کشف کنم ببینم کی هستی؟

حالا بهش چی بگم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا که همچین آدمیه 

به هیچچچ عنوان لو نده که از کجا آوردی.  بذار تا ابد فکرش درگیر بمونه 

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

نه چون شوهرش تو آموزش پرورشه میترسم برای بابای دوستم بد بشه

نه به هیچ عنوان نگو چدن ممکنه برای  بابای دوستت دردسر بشه 

بهش پیام بده لگو فقط میخواستم برات  تولد بگیرم خوشحالت کنم  همین بعدم بلاکش کن حرف گوش کن برات دردسر درست میکنه ها 

اتفاقا بهش گفتم که فامیلامون تو آموزش پرورشن و کمکم کردن و اونم پیگیر بود ببینه اسمِ فامیلامو چی بود ...

ولش کن بذار ذهنش درگیرت باشه😝 جوابشم نده

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅