پرپر۱۳۷۸ مدیر عضویت: 1398/08/04 تعداد پست: 19863 عنوان خیلیییی از زندگیم بدم میاد😪😪 | مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 54 پست خداروشکرتنم سالمه یسری مشکلات داره ولی دراون حدنیست که ناشکری کنم ولی درکل هیچ زندگی خوبی نداشتم ازبچگی دلم میخواد کلی گریه کنم ازبچگی هیچکسو نداشتم دلسوزانه راهنماییم کنه مواظبم باشه چیزی یادم بده الان هم که متاهلم بازم خیلیییی تنهام تاحالا هیچکس بهم نگفته فلان اشتباه یافلان چیز فدای سرت همیشه هرکارکردوم تاوانشو به بدترین طورممکن پس دادم شاید بنظرتون حرفام مسخره باشه ولی پراز کمبودم احساس میکنم عقده ای شدم😭😓🥲 1404/06/28 | 23:22 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
lin_lin عضویت: 1402/01/02 تعداد پست: 5881 ممنون که حرف زدین باهام خیلی سبکتر شدم عزیزمی🥲💖 غصه نخور زیاددرست میشه همه چی لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.
پرپر۱۳۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/08/04 تعداد پست: 19863 خب دیگه پشتشو نگیر انقدر حامی و پوشاننده گند کاریاش بودی که دیگه مطمعنه هرکاری کنه تو کمکش میکنی چه بدونم والا منم گفتم شوهرمیکنم سایه سرم میشه نمیدونستم شانس گندم اینجاهم خودشو نشون میده ولی بازشکرمیکنم ازخانوادم دورم
كــاتــریــنم عضویت: 1402/10/10 تعداد پست: 1800 چه بدونم والا منم گفتم شوهرمیکنم سایه سرم میشه نمیدونستم شانس گندم اینجاهم خودشو نشون میده ولی بازش ... دیر نشده سعی کن شوهرتو تغییر بدی نه با زور فکر کن بیست سی سال دیگه یا بیشتر در کنارشی اگه اینجور باشه واقعا تحملش سخته
پرپر۱۳۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/08/04 تعداد پست: 19863 عزیزمی🥲💖 غصه نخور زیاددرست میشه همه چی قربونت بشم مهربون❤️❤️
تخریب عضویت: 1404/06/20 تعداد پست: 1497 بیخیال من ندیدم اعلانامو فراموش کنید مرسی ممنونم یادم نمیاد جایی امضا داده باشم که نظر همه برام محترمه
پرپر۱۳۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/08/04 تعداد پست: 19863 دیر نشده سعی کن شوهرتو تغییر بدی نه با زور فکر کن بیست سی سال دیگه یا بیشتر در کنارشی اگه اینجور باش ... آره بازشوهرم یه نفره تحملش راحت تره تا خانواده پنج نفره ام
كــاتــریــنم عضویت: 1402/10/10 تعداد پست: 1800 آره بازشوهرم یه نفره تحملش راحت تره تا خانواده پنج نفره ام ببین عزیزم خواهر گلم یه نصیحت بهت میکنم سعی کن بعد خوندنش بهش عمل کنیسرسری رد شو زندگی کن دقت،دق ات میدهدسعی کن غرق در مشکلات نشی اگه کاری از دستت اومد انجام بده اگر نه رها کن
پرپر۱۳۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/08/04 تعداد پست: 19863 ببین عزیزم خواهر گلم یه نصیحت بهت میکنم سعی کن بعد خوندنش بهش عمل کنیسرسری رد شو زندگی کن دقت،دق ات ... مرسی عزیزم اتفاقا باهمین روال زندگی کردم که تونستم دووم بیارم سرسری رد شدمیکم گریه کردم آهنگ گوش دادم الان بهترم
كــاتــریــنم عضویت: 1402/10/10 تعداد پست: 1800 مرسی عزیزم اتفاقا باهمین روال زندگی کردم که تونستم دووم بیارم سرسری رد شدمیکم گریه کردم آهنگ گوش داد ... خداروشکر خانمی انشاالله بهتر هم میشی ❤️
پرپر۱۳۷۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/08/04 تعداد پست: 19863 خداروشکر خانمی انشاالله بهتر هم میشی ❤️ ممنون مهربون❤️❤️