2777
2789
عنوان

خیلیییی از زندگیم بدم میاد😪😪

518 بازدید | 54 پست

خداروشکرتنم سالمه یسری مشکلات داره ولی دراون حدنیست که ناشکری کنم 

ولی درکل هیچ زندگی خوبی نداشتم ازبچگی دلم میخواد کلی گریه کنم ازبچگی هیچکسو نداشتم دلسوزانه راهنماییم کنه مواظبم باشه چیزی یادم بده الان هم که متاهلم بازم خیلیییی تنهام تاحالا هیچکس بهم نگفته فلان اشتباه یافلان چیز فدای سرت همیشه هرکارکردوم تاوانشو به بدترین طورممکن پس دادم شاید بنظرتون حرفام مسخره باشه ولی پراز کمبودم احساس میکنم عقده ای شدم😭😓🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به همسرت گفتی اینا رو؟ تو کوچیک‌ترین موقعیت‌ها فرصت بساز که محبت بگیری ازش

با یه شوخی، یه جمله کوچیک، یه بغل همین

می‌دونم دوست داری بقیه بیان سمتت و نجات داده بشی... ولی تو این دنیا هیچ کس واسه نجاتت نمیاد

فقط خودتی و خودت واقعا

همه همینیم متاسفانه 

دنیا بی‌رحمه

باید تلاش کنیم تا روابط رو بهتر کنیم، محبت کنیم و محبت بگیریم، درک کنیم و درک بشیم...

سعی کن کم کم شروع کنی، سرگرمی‌های بچگیت رو شروع کن مثل نقاشی یا هر چیز دیگه

خیلی واسه روحیه خوبه، خیلی 

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

فکر میکنی ما کسیو داشتیم؟؟؟تک تک چیزایی که بلدم از سریه که به سنگ خورده یه جای سالم توش نمونده😂

وقتی تو فیلما یاواقعیت میبینم کسی بامادرو خواهرش یا حتی شوهرش خیلی پشت همن حسودیم میشه