2777
2789
عنوان

وقتی میخواستی برین خوابگاه دانشگاه ضامن خواستن 🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 1041 بازدید | 68 پست
بله خواستن دانشجو علوم پزشکی بودم .حتی اگه نبری موقع تسویه حساب باید ضامن کارمند ببری پس همین اول کا ...

منم علوم پزشکی ام دانشگاه خب اگ یکی نداشته باشه باید چیکار کنه بدبخت بمونه تو خیابون ؟

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم علوم پزشکی ام دانشگاه خب اگ یکی نداشته باشه باید چیکار کنه بدبخت بمونه تو خیابون ؟

خب باید باشه دیگه تو فامیل اطرافیان یک نفر شغل دولتی داشته باشید ندارید یعنی ؟

از من پدرم ضامن شد ...

ربطی به نوع شغل نداره فیش حقوقی براشون بیاد مهم ...

اصلا هم به شب موندن نموندن ربطی نداره این قانون دانشگاه 

من حتی سال ۹۷،  علوم پزشکی دانشگاه تهران قبول شدم هم این قانون موجود بود

همونو انجام بدی اوکی میشه، یعنی میگه نمیام؟ راضیش کن ببرش بگو بعدا خودم پرداخت میکنم من قسطاش ماهی د ...

میترسه کلا از ضامن شدن میترسه خیلی زیاد فک میکنه چیه نمیدونم واقعا 

آره از من خواستن

علدم پزشکی بودی؟؟؟ ضامن میخوان برای چی اصلا ک بعدش دانشجو افتاد مرد یا هررچی ضامن پولش رو بده؟

خب باید باشه دیگه تو فامیل اطرافیان یک نفر شغل دولتی داشته باشید ندارید یعنی ؟از من پدرم ضامن شد ... ...

کآرمند داریم ولی خب میترسه 

وا خب مادرت بگو راضیش کنه، بگو یا راضیش کن یا کسی از فامیلو بیار ضامن شه

الان ضامن میخوان ک بعدش اگ پول خوابگاه رو ندادی اط ادن بگیرن ؟؟؟ برای پول خوابگاه میخوان؟

بله برای خوابگاه باید تعهد محضری امضا کنی نیاز به ضامن هست

ضامن رو برای چی میخوان مسشه یکم واسم توضیح بدی منم برای اون آدم بگم ترسش بریزه

علدم پزشکی بودی؟؟؟ ضامن میخوان برای چی اصلا ک بعدش دانشجو افتاد مرد یا هررچی ضامن پولش رو بده؟

بابا پس فردا درست تموم شد هزینه خوابگاه و اگه وامم داشته باشی قسط بندی میکنن پرداخت نکنی زنگ میزنن بابات میگن تو بده، من هی یادم میرفت زنگ میزدن دیگه همشو یه جا پرداخت کردم تموم شد رفت