2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی نزنم؟تازه من میخواستم دانشگاه آزادش بزنم.

اگر شهرت صنعتی هست، کار گیرت میاد. کلا بی کار نمی مونی ولی اغلب کارخونه ها دور از خود شهر هستن و تا عصر باید بمونی و صبح زود هم بری سرکار. من نمیتونستم خونه زندگیم رو این همه ساعت ول کنم. خودم سابقه کار تووی آزمایشگاه داخل شهر وابسته به اداره استاندارد داشتم که اونم مشکلات خودش رو داشت و کلا متاسفانه همه میخوان با قانون کار بهت حقوق بدن یعنی مثل یک کارگر

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊

ببین چند حالت بیشتر نداره، یا باید آزمایشگاه های غذایی سطح شهر کار کنی یا جاهایی شبیه اداره استاندارد و نظارت بر موادغذایی که استخدام دو مورد آخری اصلا در شهرهای بزرگ آسون نیست. آزمایشگاه های سطح شهر هم اغلب محدودن. بیشترین جایی که میتونی کار پیدا کنی کارخونه ها و کارگاه های صنایع غذایی هست که اغلب شهرک های صنعتی هستن که فاصله با شهر دارن و معمولا با اینکه سرویس دارن ولی کلی خستگی رفت و آمد دارن. محیط کارخونه هم بستگی داره کجاش بخوای کار کنی. اغلب یا باید خط تولید کارخونه باشی که باید با کارگرا که یا مردن یا زن سر و کله بزنی یا باید تووی قسمت آزمایشگاه باشی که در این صورت خیلی نیاز به سر و کله زدن نداری، یا قسمت آر اند دی باید بری که قسمت تحقیق و توسعه هست و بیشتر کارهای تحقیقاتی انجام میدن و برای من جذاب تر هست اما معمولا لیسانس روو توی اون قسمت نمیگذارن. حالا بستگی به شخصیت و روحیه خودت داره. من هرگز کارخونه کار نکردم ولی چندین سال تووی آزمایشگاه های سطح شهر کارکردم.

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊