2777
2789
عنوان

خانمای مذهبی بیاین فقط

251 بازدید | 46 پست

کدوم از این اسم ها بهتره

*حنانه-*حانیه-*حسنا-*محیا-*زینب

فقط دوتا اسمی که قشنگتره بگین

۱-اسمی که اول قشنگه۲-اسم دومی که قشنگه

دلیل انتخابتونم بگین ممنونم❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مذهبی نیستم ولی اسم حنانه و حانیه رو دوست دارم

قشنگن

لینک ناشناسم حتما حرفتونو بزنید👇                             https://daigo.ir/secret/81725252069               یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣

مذهبی نیستم ولی دلم خواست نظر بدم😒😂محیا از همشون بهتره حس میکنم بعدا هم قدیمی نشه نسبت به بقیه

یه سوال

محیا معلومه اسمه دختره؟

یه از این اسم هاس که جنسیت مشخص نیست؟

۱_ زینب چون اسم دختر آقا جآنم امیرالمومنینه و اسم بانوییه که اسوه ی صبر و ایمانه و عفت و غیرته کلا اسم زینب رو خیلی دوست دارم معنای قشنگی هم داره یه شجاعت و مظلومیت خاصی توی این اسم نهفته ست به نظرم

۲_ بازم زینب

نجات دهنده در آینه نیست...نجات دهنده در نجف است..مولا علی جآنم♥️خبر مرگ مرا بین نجف پخش کنید...دم آخر برسانید فقط بابا را....در مشکلات گره گشا علی ست..اعجوبه ایست این پدر قهرمان من💚 کیست مولا؟ همان که در کعبه به روی شانه ی پیمبر رفت شانه های نبی همان عرش است حیدر از عرش هم فراتر رفت/چرخش روزگار دست علیست کهکشان دانه های تسبیحش در خیبر شکست چیزی نیست فتح آن قلعه بود تفریحش/چند روزی قبل ازل زندگی را شروع کرده علی هر زمان رزق میرسد از راه شک ندارم رکوع کرده علی من نگویم که علی بود خدا نه هرگز!!! اگر بشر بود خدا حضرت حیدر میشد...اللهم عجل لولیک الفرج