2777
2789
عنوان

خانمای مذهبی بیاین فقط

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 46 پست
دقیقا منم همسرم زینب دوست دارهاسم دوتا بچه دیگه ریحانه و حسینهبیشتر بین محیا و زینب موندم

معنی اسم زینب خیلی قشنگه اصلا یه حس خاصی داره برام اسم زینب اگه خدا بهم دختر بده اولیش رو میذارم فاطمه دومیش هم زینب صد در صد

نجات دهنده در آینه نیست...نجات دهنده در نجف است..مولا علی جآنم♥️خبر مرگ مرا بین نجف پخش کنید...دم آخر برسانید فقط بابا را....در مشکلات گره گشا علی ست..اعجوبه ایست این پدر قهرمان من💚 کیست مولا؟ همان که در کعبه به روی شانه ی پیمبر رفت شانه های نبی همان عرش است حیدر از عرش هم فراتر رفت/چرخش روزگار دست علیست کهکشان دانه های تسبیحش در خیبر شکست چیزی نیست فتح آن قلعه بود تفریحش/چند روزی قبل ازل زندگی را شروع کرده علی هر زمان رزق میرسد از راه شک ندارم رکوع کرده علی من نگویم که علی بود خدا نه هرگز!!! اگر بشر بود خدا حضرت حیدر میشد...اللهم عجل لولیک الفرج

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا محیا کجا مهیار کجا😂 اینجوری باشه باید بگیم طاهره و طاهر هم شبیهن

من حس کردم شاید قشری که خیلی مذهبی نیستن ندونن دختره

مثلا تو زیارت عاشورا یا کلا آدمای مذهبی محیا معلومه دختره

یه جا اسمشو گفتم گفتن دختره یا پسر    شک کردم

من حس کردم شاید قشری که خیلی مذهبی نیستن ندونن دخترهمثلا تو زیارت عاشورا یا کلا آدمای مذهبی محیا معل ...

آره خب یه ر فقط تفاوت شنیداریه محیا و مهیاره

نجات دهنده در آینه نیست...نجات دهنده در نجف است..مولا علی جآنم♥️خبر مرگ مرا بین نجف پخش کنید...دم آخر برسانید فقط بابا را....در مشکلات گره گشا علی ست..اعجوبه ایست این پدر قهرمان من💚 کیست مولا؟ همان که در کعبه به روی شانه ی پیمبر رفت شانه های نبی همان عرش است حیدر از عرش هم فراتر رفت/چرخش روزگار دست علیست کهکشان دانه های تسبیحش در خیبر شکست چیزی نیست فتح آن قلعه بود تفریحش/چند روزی قبل ازل زندگی را شروع کرده علی هر زمان رزق میرسد از راه شک ندارم رکوع کرده علی من نگویم که علی بود خدا نه هرگز!!! اگر بشر بود خدا حضرت حیدر میشد...اللهم عجل لولیک الفرج

من حس کردم شاید قشری که خیلی مذهبی نیستن ندونن دخترهمثلا تو زیارت عاشورا یا کلا آدمای مذهبی محیا معل ...

نه واقعا اینجوری نیست تعجب میکنم ما اصلا خانواده مذهبی نداریم و دختر خالم اسمش محیاس بنظرم یکی از قشنگ ترین اسماس

ان شااءالله نی نی تون ساااالم به دنیا بیاد و اسمی که به دلتونه رو با خیال راحت براش بذارید و خودش هم در آینده لذت اسمش رو ببره

معنی اسم زینب خیلی قشنگه اصلا یه حس خاصی داره برام اسم زینب اگه خدا بهم دختر بده اولیش رو میذارم فاط ...

من خودم فاطمه ام

این اسما همیشگی و قشنگه ولی انگار محیا رو‌هم دوست دارم

چقدر انتخاب سخته🥲

اره واقعاحالا بنظر شما کدوم؟بلکه با نظرسنجی به یه نتیجه ای برسم🥲

ببین گلم راستش من خودم باردار بودم میگفتم دختر باشه بذاریم محیا. یا آلا 

شوهرم میگفت فقط زینب 

خدا بهمون پسر داد گذاشتیم علی 🤣 

من خودم فاطمه اماین اسما همیشگی و قشنگه ولی انگار محیا رو‌هم دوست دارمچقدر انتخاب سخته🥲

اگه واقعااا به یه اندازه دوست داری هر دو اسم رو میتونی بنویسی بذاری لا صفحه قرآن مثلا یکیش سوره الرحمن یکیش سوره یس بعد به همسرت یا یکی از بچه هات بگو شانسی صفحه قرآن رو باز کنن ببین کدوم اسم اومده...یا قرعه کشی کن اگه واقعا به یه اندازه دوست داری هر دو اسم رو

نه واقعا اینجوری نیست تعجب میکنم ما اصلا خانواده مذهبی نداریم و دختر خالم اسمش محیاس بنظرم یکی از قش ...

به مشکل نخورده

یه جا اسمشو میگن میدونن دختره؟

تو نوشتاری چی؟مهیا نمی نویسن اسمشو؟

مطب دکتر و …

ببین گلم راستش من خودم باردار بودم میگفتم دختر باشه بذاریم محیا. یا آلا شوهرم میگفت فقط زینب خدا بهم ...

چه جالب ماهم پسر بود میخواستیم علی بذاریم😍

الانم همسرم بیشتر زینب و من بیشتر محیا

البته دودلم خودم

اگه واقعااا به یه اندازه دوست داری هر دو اسم رو میتونی بنویسی بذاری لا صفحه قرآن مثلا یکیش سوره الرح ...

آره ولی ترجیحا اینه خودمون با نظرسنجی و گفتگو به نتیجه برسیم