عروسی نگرفتیم. از وقتی عروسی کردیم، هیچکسی من و همسرم رو پاگشا نکرد. فقط داییم و مادربزرگم ما رو پاگشا کردن. حتی خواهرشوهرم منو درست پاگشا نکرد. فقط یه بار که رفته بودیم دنبالش که از اونور بریم خونه مادرشوهرم، چون عید بود، رفتیم خونشون حدود ۱۰ دقیقه نشستیم، در اصل اینطوری بود که این خانم زنگ زده بود به مادرش و گفته بود به شوهر من بگه که نمیرین خونه خواهرت بشینین چون عیده؟ ما هم رفتیم بالا. بعد چای و شیرینی و میوه آورد و یه پتو ژله ای بهم داد و گفت اینم هدیه پاگشا. بعدم حاضر شد که بریم خونه مادرشوهرم. تا جایی که میدونم، پاگشا یعنی دعوت شام یا ناهار. بخصوص اگه از طرف اقوام نزدیک باشه.
بهمون توی روز عروسی کادویی ندادن. فقط سر عقد کادو دادن.
فامیلای شوهرم هیچکدوم ما رو دعوت و پاگشا نکردن. این درسته؟ حتما باید عروسی بیان که بعدش ما رو پاگشا کنن؟؟
خواهرشوهرم پریشب عروسیش بود. پدرش براش مراسم گرفت. مادرشوهرش بنده خدا توی خونش مراسم پاتختی و کلی بزن و برقص و یه مراسم کوچیک به عنوان عروسی و اینا گرفت. دیشب خواهرشوهرم و شوهرش اومده بودن خونه مادرشوهرم. ما هم الان خونه مادرشوهر هستیم. برای عروسی دخترش اومده بودیم. وقتی دخترش و دامادش داشتن میرفتن، برگشت بهشون گفت حالا الان برید کادوتون رو دفعه های بعدی که اومدین اینجا ناهار یا شام بهتون میدم. یهو خیلی دلم شکست. به ما سر عروسیمون هیچی ندادن. هیچی. خیلی تنها بودم سر عروسیم. حتی خواهرم امتحان داشت و هیچ کمکی بهم نداد. نه واسه جهیزیه خریدن و نه چیدنش. انگار واقعا تنهای تنها بودم. نه دوستی نه آشنایی. خانوادم انقدر بی حال بودن که مامانم حتی سر عروسیم موهاشو رنگ نکرده بود. وقتی این چیزارو میبینم، دلم بدجور میشکنه. فکر میکنین همه اینا واسه اینه که عروسی نگرفتم؟