2777
2789
عنوان

فرق گذاری برای عروس

134 بازدید | 10 پست

عروسی نگرفتیم. از وقتی عروسی کردیم، هیچکسی من و همسرم رو پاگشا نکرد. فقط داییم و مادربزرگم ما رو پاگشا کردن. حتی خواهرشوهرم منو درست پاگشا نکرد. فقط یه بار که رفته بودیم دنبالش که از اونور بریم خونه مادرشوهرم، چون عید بود، رفتیم خونشون حدود ۱۰ دقیقه نشستیم، در اصل اینطوری بود که این خانم زنگ زده بود به مادرش و گفته بود به شوهر من بگه که نمیرین خونه خواهرت بشینین چون عیده؟ ما هم رفتیم بالا. بعد چای و شیرینی و میوه آورد و یه پتو ژله ای بهم داد و گفت اینم هدیه پاگشا. بعدم حاضر شد که بریم خونه مادرشوهرم. تا جایی که میدونم، پاگشا یعنی دعوت شام یا ناهار. بخصوص اگه از طرف اقوام نزدیک باشه.

بهمون توی روز عروسی کادویی ندادن. فقط سر عقد کادو دادن.

فامیلای شوهرم هیچکدوم ما رو دعوت و پاگشا نکردن. این درسته؟ حتما باید عروسی بیان که بعدش ما رو پاگشا کنن؟؟

خواهرشوهرم پریشب عروسیش بود. پدرش براش مراسم گرفت. مادرشوهرش بنده خدا توی خونش مراسم پاتختی و کلی بزن و برقص و یه مراسم کوچیک به عنوان عروسی و اینا گرفت. دیشب خواهرشوهرم و شوهرش اومده بودن خونه مادرشوهرم. ما هم الان خونه مادرشوهر هستیم. برای عروسی دخترش اومده بودیم. وقتی دخترش و دامادش داشتن میرفتن، برگشت بهشون گفت حالا الان برید کادوتون رو دفعه های بعدی که اومدین اینجا ناهار یا شام بهتون میدم. یهو خیلی دلم شکست. به ما سر عروسیمون هیچی ندادن‌. هیچی. خیلی تنها بودم سر عروسیم. حتی خواهرم امتحان داشت و هیچ کمکی بهم نداد‌. نه واسه جهیزیه خریدن و نه چیدنش. انگار واقعا تنهای تنها بودم. نه دوستی نه آشنایی. خانوادم انقدر بی حال بودن که مامانم حتی سر عروسیم موهاشو رنگ نکرده بود. وقتی این چیزارو میبینم، دلم بدجور میشکنه. فکر میکنین همه اینا واسه اینه که عروسی نگرفتم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب عزیز من شما خانواده تون درست رسم رسومات اجرا نکردن بعد توقع ات از بقیه چیه ...

منم خودم دلم نمیخواد تو این شرایط مالی کسی پاگشا کنه منو .من با همسرم دو سال دوست بودم و رفت و آمد خانوادگی داشتیم ، خونه دایی ام رفتم الان حتما باید منو پاگشا کنه که با شوهرم برم حتما 

به جیب طرف هم نگاه کن 

خب عزیز من شما خانواده تون درست رسم رسومات اجرا نکردن بعد توقع ات از بقیه چیه ...منم خودم دلم نمیخوا ...

چه رسم و رسومی رو درست اجرا نکردیم؟

خانواده ی همسرم مثلا داییش یا خالش وضع مالیشون خوبه. یا خواهرش که بدبخت نیست. واسه یه وعده نمیتونه ارزش قائل بشه عروس و برادرش رو دعوت کنه و احترام بذاره؟ کسی که میره میلیونی لباس میخره، پول پذیرایی رو نفر آدمو نداره؟

چه رسم و رسومی رو درست اجرا نکردیم؟خانواده ی همسرم مثلا داییش یا خالش وضع مالیشون خوبه. یا خواهرش که ...

میگی واست عروسی نگرفتن یا مثل بقیه خانواده ها ذوق نداشتن خوب این حجم از بی علاقگی به فامیل منقل داده میشه 

کسی که احترام بچه اش نداشته باشه توقع از بقیه خنده دار

احساس میکنم جزو اونایی هستی که کوتاه میان و کم توقعن و اطرافیانو بدعادت میکنند و بعدا دلشون میشکنه

اخه چی باید گفت توی این شرایط. به طرف بگم فلانی چرا احترام نذاشتی یا چرا دعوت نکردی؟

دلم میشکنه واقعا این چیزارو که میبینم ولی چیزی نمیتونم بگم.

این چند روز که دارم میبینم که مادرشوهر خواهرشوهرم چقدر براشون مراسم ریز و درشت گرفت و چقدر دیگران بهشون احترام میذارن، واقعا دلم نمیخواد اینجا باشم و این چیزارو ببینم. فقط میخوام چشمام رو روی این چیزا ببندم و اصلا زودتر برم خونه م ک این چیزارو نبینم.

میگی واست عروسی نگرفتن یا مثل بقیه خانواده ها ذوق نداشتن خوب این حجم از بی علاقگی به فامیل منقل داده ...

پدرشوهرم خودش هزینه ی عروسی دخترش رو داد و کلی مهمون دعوت کرد. داماد همون اول گفته بود که عروسی نمیگیره. ولی پدرشوهرم یه عروسی خوب گرفت. یه جورایی انگار زد تو دهن فامیل شوهرش. اما پدر من حتی واسه خرید جهیزیه کلی اعصاب من و مادرم رو داغون کرد. انقدر خستمون کرده بود که دیگه حوصله بحث نداشتیم. واسه مراسم عقد کلی باهاش بحث کردیم. حالت فراموشی داشت و هر چی بهش توضیح میدادیم که عقد با خانواده ی دختره، حالیش نمیشد. واقعا نمیدونم چرا مراسم عروسی من اینطوری شد..

پدرشوهرم خودش هزینه ی عروسی دخترش رو داد و کلی مهمون دعوت کرد. داماد همون اول گفته بود که عروسی نمیگ ...

می‌دونم عزیزم ناراحتی اما یک حرفی خواهرانه میگم من هم متاهلم ، احترام کاملا دو طرفه . وقتی پدر مادرت نه درست رسم رسوم ادا کردن از بقیه انتظاری نمیره که شما یک شام عروسی نه شام عقد هم نه ندادی پس پاگشا چرا کنند 

اصلا مهم نیست پاگشا تون نکردن مهم اینکه از این بعد خودت با رفتارت به خودت و همسرت شخصیت بدی و احترام قائل بشی