2777
2789
عنوان

من دلم نمیخاد کار کنم چه بهونه یی بیارم برا نرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 26 پست
خوبه که باز من صبح تا شبم با حقوق همین حدودا درسم میخونم تازه خیلی خوبه یه تجربس دیگ واسه تعطیلی ها ...

من اصلا نمیخام کار کنم 

تغییرشو کار ندارم

🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال .  . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پست بانک(کار پیشخوان)واقعا یارو کم حقوق میده

همین که تو کامنت اول شرایطت گفتی سریع دونستم پیشخوانی .ببین همه تون صحبت کنید با رعیستون بگید حقوقتون درصدی کنه اینجوری به نفعتون هست .بچه های ما اینکارو کردن وخیلی به نفعشون شد

همین دلیلایی که اوردی رو بگو ...ولی بنظر من بگرد دنبال یه شغل با حقوق با حقوق بالاتر

میخام درس بخونم 

اگه درس بخونم واقعا بخونم چیز خوب قبول میشم 

ولی بخاطر رفتارهای مادرم همیشه از خونه فراری بودم 

الان یکم خوب شده 

میخام درسمو بخونم

🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال .  . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍

من چجدری میتونم کار پیدا کنم بدون سابقه ام

داخل دیوار شهرتون بگرد پیدا میکنی اگر تحصیلات بالا و مرتبطی نداری  خیلی کارا هست مثلا منشی یا فروشنده کار تو کترینگ ها یا بعضی ادارات هستن که نیرو بدون سابقه میخوان. 

میخام درس بخونم اگه درس بخونم واقعا بخونم چیز خوب قبول میشم ولی بخاطر رفتارهای مادرم همیشه از خونه ف ...

خیلی هم عالی شروع کن هر چه زودتر

میشه خواهش کنم برای حاجتم یک صلوات بفرستی🙏🌹

چون با کار مرخرفی مثل دفتر پیشخوان شروع به کار کردی زده شدی کلا از سرکار رفتن .کامل درکت میکنم

متنفرم از اینکار 

تازهههه همه سیستم هاشم خراب و سوخته نه پرینترها و اسکنر ها کار نمیکنن کار ها لنگ میمونه 

من اصلا نمیخام کار کنم تغییرشو کار ندارم

خب پس بیخیالش شو درس بخون بعدش سر کار درست حسابی برو. اگر مشکلت خانوادس دیگ مجبوری تحمل کنی 

منم دوره لیسانسم اینجا کار میکنم چون صاحبکارم خیلی خوبه خانم خیلی خوبیه اصلا برای تایم امتحانا بهم سخت نمیگیره جای دیگ بهشون میگفتم دانشجو ام دیگ حرفم قطع میکردن میگفتن برو. 

متنفرم از اینکار تازهههه همه سیستم هاشم خراب و سوخته نه پرینترها و اسکنر ها کار نمیکنن کار ها لنگ می ...

کامل انگار داری شغل سابق منو توصیف میکنی.ببین فقط جونت و روانت بردار و از اون شغل بیا بیرون .فقط خودتو نجات بده تا قبل اینکه انقدر روانت تو اون شغل اسیب ببینه که بزنه به جسمت این شغل فقط برای اونایی خوبه که رعیس دفتر اشناشون هست و هواشون داره وگرنه بیچاره ت میکنه

کامل انگار داری شغل سابق منو توصیف میکنی.ببین فقط جونت و روانت بردار و از اون شغل بیا بیرون .فقط خود ...

دقیقااا