2777
2789
عنوان

سرای ایرانی خرید کردین❓

84 بازدید | 13 پست

امروز رفتم به تی وی بردارم  با بازنشستگی مادرم ..

دوتا برن بود که بدون پیش پرداخت ماهی دو تومن میدادن .برند سونیا با یکی دیگه که یادم نیس متفرق بود ..

بقیه مارک ها مثل ایکس ویژن ..سونی ..دوو ..جی پلاس اسنوا ..سام ..همه پیش پرداخت میخواست 

ایکس ویژن 55برداشتم قیمت ۳۹میلیون ..

12/۵دادم پیش ...

ماهی یک میلیون هشتصد خوبه ؟؟بیست ماهه....

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

میگن جنساش آشغاله زود خراب میشه

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن جنساش آشغاله زود خراب میشه

دیگه همین برند ها برداشتم ..مثلا ایکس ویژن همه شون از یه برنده شرکتن

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

سرای ایرانی خیلی گرونه قسطی ام قسطی ام زیاد میکشه روش اما نمایندگی اسنوا و دوو خیلی شرایط قسطیش خوبه

دوو خوب نیس ولی اسنوا خوبه

اونی ک توی قمه؟ یبار رفتیم دیدیم خیلی روش میکشه برنداشتیمقیمتاش بالا بود

نه تهران 

خیلی مزخرفه

یکی خرید کرده بود میگفت جنسای متفرقه میارن که قیمتاش مشخص نیست

میگفت تلویزیون گرفتیم 

یه ماه نشده سوخت به پشتیبانی گفتیم 

میگفت انقدر مودب و زبون باز بودن که نگو

گردن نگرفتن

یکی هم خودش آقا کارش تعمیر نصب کولر گازی بود

میگفت ارزون ترین مثلا کولر گازی مارک متفرقه که تو بازار مثلا 14_۱۵تومنه رو میاد 35تومن میفروشه

میگفت خیلی کلاه بردارن

خیلی مزخرفهیکی خرید کرده بود میگفت جنسای متفرقه میارن که قیمتاش مشخص نیستمیگفت تلویزیون گرفتیم یه ما ...

الان همین که من گرفتم قیمتش همه جا همینه نقد ولی اقساطی برداشتیم ۸/تومان کشید روش