ملکه_یخی۷۶ مدیر عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 667 عنوان بارداری مجدد بعد سقط | مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 30 پست سلاممن به دعای خانومای نی نی سایت اعتقاد دارممحتاجم به دعاتون لطفاً دعا کنید برام همه چی به خوبی پیش بره ❤️ 1404/06/28 | 20:16 10 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nasim90bb عضویت: 1403/10/04 تعداد پست: 837 خدا حفظ کنه برات عزیزم ❤️ همون قدیم بهتر بود آنقدر الان پیچیده شده بارداری ها من مرداد به علت تشکیل ... بعد ۲ماه دوباره باردار شدین یعنی؟؟؟؟دکتر بهت نگفت چن ماه صبر کن بعد؟
sooooor عضویت: 1398/09/18 تعداد پست: 9212 فکر میکنم باردار شدم بتام ۲۲ بود میخوام یکشنبه تکرارش کنم ببینم بالا رفته یا نهاون سری به علت تشکیل ... انشاالله که بارداری و صحیح و سالم میاد بعلت من خودم سقط داشتم بعد چهار ماه دوباره باردارشدم خدایا شکرت که یه نی نی از بهشت بهم دادی 💗💗💗
ملکه_یخی۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 667 اصلا ربطی نداره. بعد سقط بارداری کاملا سالمی خواهی داشت نگران نباش. بعد سقط باردار شدم شیمیایی بود عزیزم الان دیگه میخوام یه چند وقت جلوگیری کنمممنون میشم برام دعا کنی❤️
ملکه_یخی۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 667 برات دعا می کنم بهترین ها برات رقم بخوره ممنونم عزیزدلم یه سقط داشتم به بارداری شیمیایی
ملکه_یخی۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 667 بعد ۲ماه دوباره باردار شدین یعنی؟؟؟؟دکتر بهت نگفت چن ماه صبر کن بعد؟ بعد ۴۰ روز باردار شدم عزیزم که شیمیایی شد بتام تا ۶۵ رفت بالا بعد افت کرد ناخواسته باردار شدم الان میخوام سفت و سخت جلوگیری کنم
ملکه_یخی۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 667 انشاالله که بارداری و صحیح و سالم میاد بعلت من خودم سقط داشتم بعد چهار ماه دوباره باردارشدم ممنون عزیزم تایپیک برای چند روز پیشه بارداریم شیمیایی بود و بتا تا ۶۵ بیشتر نرفت بالابه چه علت سقط کردی عزیزممن دو قلو باردار بودم و پوچ بودن
درسانفسم عضویت: 1397/05/20 تعداد پست: 4079 خدا حفظ کنه برات عزیزم ❤️ همون قدیم بهتر بود آنقدر الان پیچیده شده بارداری ها من مرداد به علت تشکیل ... قربون حکمت خدا برم چقد تو مرداد دنبال سقط گشتم ولی چون تو ۶هفته قلب بچه تشکیل شده بود دلم نیومد سقط، کنم انشالله به همین زودیا دامنت سبز بشه عزیزم
ملکه_یخی۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 667 قربون حکمت خدا برم چقد تو مرداد دنبال سقط گشتم ولی چون تو ۶هفته قلب بچه تشکیل شده بود دلم نیومد سقط، ... خدا برات نگه داره عزیزم واقعا قربونش برم نمیدونم چرا اینطور میشه من کمرم شکست بخاطر سقطم از لحاظ روحی کارم به روانپزشک رسید
nasim90bb عضویت: 1403/10/04 تعداد پست: 837 ممنون عزیزم تایپیک برای چند روز پیشه بارداریم شیمیایی بود و بتا تا ۶۵ بیشتر نرفت بالابه چه علت سقط ک ... منم ی بارداری پوچ داشتم ۶ هفتگی متوقف شد.چقد این چیزا زیاد شده میگن بخاطر واکسنای کروناس. با قرص باردار شده بودین؟
ملکه_یخی۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 667 منم ی بارداری پوچ داشتم ۶ هفتگی متوقف شد.چقد این چیزا زیاد شده میگن بخاطر واکسنای کروناس. با قرص بار ... نمیدونم علتش رو من همه آزمایش انعقادی و خود ایمنی رو دادم سالم بودمآره عزیزم با قرص لتروزول شما هم با قرص باردار شده بودین؟؟
جولیتا عضویت: 1401/05/27 تعداد پست: 2970 بعد سقط باردار شدم شیمیایی بود عزیزم الان دیگه میخوام یه چند وقت جلوگیری کنمممنون میشم برام دعا کنی ... حتما🙏یه بارداری خوب و یک فرزند سالم برات آرزو میکنم
درسانفسم عضویت: 1397/05/20 تعداد پست: 4079 خدا برات نگه داره عزیزم واقعا قربونش برم نمیدونم چرا اینطور میشه من کمرم شکست بخاطر سقطم از لحاظ رو ... عزیزم انشالله جاش برات سبز میشه نگران نباش خدا خیلی بزرگه
ملکه_یخی۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 667 عزیزم انشالله جاش برات سبز میشه نگران نباش خدا خیلی بزرگه انشالا عزیزم ممنونم ازت
ملکه_یخی۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 667 حتما🙏یه بارداری خوب و یک فرزند سالم برات آرزو میکنم ممنونم عزیزم ❤️
sooooor عضویت: 1398/09/18 تعداد پست: 9212 ممنون عزیزم تایپیک برای چند روز پیشه بارداریم شیمیایی بود و بتا تا ۶۵ بیشتر نرفت بالابه چه علت سقط ک ... من یه خارج رحم داشتم بارداری بهدین هم پوچ بود و خود بخود سقط شد خدایا شکرت که یه نی نی از بهشت بهم دادی 💗💗💗