2777
2789
خدا حفظ کنه برات عزیزم ❤️ همون قدیم بهتر بود آنقدر الان پیچیده شده بارداری ها من مرداد به علت تشکیل ...

بعد ۲ماه دوباره باردار شدین یعنی؟؟؟؟دکتر بهت نگفت چن ماه صبر کن بعد؟

فکر میکنم باردار شدم بتام ۲۲ بود می‌خوام یکشنبه تکرارش کنم ببینم بالا رفته یا نهاون سری به علت تشکیل ...

انشاالله که بارداری و صحیح و سالم میاد بعلت من خودم سقط داشتم بعد چهار ماه دوباره باردارشدم 

خدایا شکرت که یه نی نی از بهشت بهم دادی 💗💗💗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد ۲ماه دوباره باردار شدین یعنی؟؟؟؟دکتر بهت نگفت چن ماه صبر کن بعد؟

بعد ۴۰ روز باردار شدم عزیزم که شیمیایی شد بتام تا ۶۵ رفت بالا بعد افت کرد 

ناخواسته باردار شدم 

الان می‌خوام سفت و سخت جلوگیری کنم 

انشاالله که بارداری و صحیح و سالم میاد بعلت من خودم سقط داشتم بعد چهار ماه دوباره باردارشدم

ممنون عزیزم تایپیک برای چند روز پیشه 

بارداریم شیمیایی بود و بتا تا ۶۵ بیشتر نرفت بالا

به چه علت سقط کردی عزیزم

من دو قلو باردار بودم و پوچ بودن

خدا حفظ کنه برات عزیزم ❤️ همون قدیم بهتر بود آنقدر الان پیچیده شده بارداری ها من مرداد به علت تشکیل ...

قربون حکمت خدا برم چقد تو مرداد دنبال سقط گشتم ولی چون تو ۶هفته قلب بچه تشکیل شده بود دلم نیومد سقط، کنم انشالله به همین زودیا دامنت سبز بشه عزیزم 

قربون حکمت خدا برم چقد تو مرداد دنبال سقط گشتم ولی چون تو ۶هفته قلب بچه تشکیل شده بود دلم نیومد سقط، ...

خدا برات نگه داره عزیزم 

واقعا قربونش برم نمی‌دونم چرا اینطور میشه 

من کمرم شکست بخاطر سقطم از لحاظ روحی کارم به روانپزشک رسید

ممنون عزیزم تایپیک برای چند روز پیشه بارداریم شیمیایی بود و بتا تا ۶۵ بیشتر نرفت بالابه چه علت سقط ک ...

منم ی بارداری پوچ داشتم ۶ هفتگی متوقف شد.چقد این چیزا زیاد شده میگن بخاطر واکسنای کروناس. با قرص باردار شده بودین؟

منم ی بارداری پوچ داشتم ۶ هفتگی متوقف شد.چقد این چیزا زیاد شده میگن بخاطر واکسنای کروناس. با قرص بار ...

نمی‌دونم علتش رو من همه آزمایش انعقادی و خود ایمنی رو دادم سالم بودم

آره عزیزم با قرص لتروزول 

شما هم با قرص باردار شده بودین؟؟

ممنون عزیزم تایپیک برای چند روز پیشه بارداریم شیمیایی بود و بتا تا ۶۵ بیشتر نرفت بالابه چه علت سقط ک ...

من یه خارج رحم داشتم بارداری بهدین هم پوچ بود و خود بخود سقط شد 

خدایا شکرت که یه نی نی از بهشت بهم دادی 💗💗💗