ملکه_یخی۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 667 عنوان بارداری مجدد بعد سقط 362 بازدید | 30 پست سلاممن به دعای خانومای نی نی سایت اعتقاد دارممحتاجم به دعاتون لطفاً دعا کنید برام همه چی به خوبی پیش بره ❤️ 1404/06/28 | 20:16 10 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جناس عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 36336 رحم بعدسقط چون پاکه میشه عین جاروبرقی نگران نباش زودی میشی عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم
نمیدونمنننننننمم عضویت: 1404/03/13 تعداد پست: 62 ایشالا خدا یه نی نی سالم بهت بده عزیزم برای منم دعا کنید
ملکه_یخی۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 667 رحم بعدسقط چون پاکه میشه عین جاروبرقی نگران نباش زودی میشی فکر میکنم باردار شدم بتام ۲۲ بود میخوام یکشنبه تکرارش کنم ببینم بالا رفته یا نهاون سری به علت تشکیل قلب سقط شدن فقط دیگه نمیخوام اون اتفاق تکرار شهممنونم ازت
ملکه_یخی۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 667 ایشالا خدا یه نی نی سالم بهت بده عزیزم برای منم دعا کنید ممنونم عزیزمالهی خدا به دلت نگاه کنه❤️
ملکه_یخی۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 667 بتام ۲۲ شد یکشنبه میرم تکرار کنم ببینم بالا میره یا نه
دخترتفلیس عضویت: 1401/04/16 تعداد پست: 4219 مبارکه انشاءالله به سلامتی به دنیا بیاد🌹💐 کنار آشیانهٔ تو آشیانه میکنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم💙😘
ملکه_یخی۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 667 مبارکه انشاءالله به سلامتی به دنیا بیاد🌹💐 ممنونم عزیزمبتام پایین هست یکشنبه میرم تکرار کنمبرام دعا کن ❤️
دخترتفلیس عضویت: 1401/04/16 تعداد پست: 4219 ممنونم عزیزمبتام پایین هست یکشنبه میرم تکرار کنمبرام دعا کن ❤️ چشم. من که از بتا سر در نمیارم 😀بچه هام بزرگن و موقع بارداری هام در مورد بتا متا چیزی نمی دونستم. امیدوارم به بهترین شکل پیش بره عزیزم. کنار آشیانهٔ تو آشیانه میکنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم💙😘
ملکه_یخی۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 667 چشم. من که از بتا سر در نمیارم 😀بچه هام بزرگن و موقع بارداری هام در مورد بتا متا چیزی نمی دونستم. ا ... خدا حفظ کنه برات عزیزم ❤️ همون قدیم بهتر بود آنقدر الان پیچیده شده بارداری ها من مرداد به علت تشکیل نشدن قلب و توقف رشد دو قلو هامو از دست دادم تو ۶ هفته مونده بودنمن تا ۱۰ هفته صبر کردم خود به خود خون ریزی کردم و سقط شدن خیلی اذیت شدم
جناس عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 36336 فکر میکنم باردار شدم بتام ۲۲ بود میخوام یکشنبه تکرارش کنم ببینم بالا رفته یا نهاون سری به علت تشکیل ... انشااله سالم بیادبغلت عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم
ملکه_یخی۷۶ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 667 اسی دهانه رحممو چک کردم پایین بود بعنی باردار نیستم😕 به این چیزا نیست عزیزم دست کاری نکن خودتو برای همه یکسان نیست بذار پریودت عقب افتاد تست بزن
جولیتا عضویت: 1401/05/27 تعداد پست: 2982 فکر میکنم باردار شدم بتام ۲۲ بود میخوام یکشنبه تکرارش کنم ببینم بالا رفته یا نهاون سری به علت تشکیل ... اصلا ربطی نداره. بعد سقط بارداری کاملا سالمی خواهی داشت نگران نباش.
qw23ty عضویت: 1400/01/18 تعداد پست: 12510 فکر میکنم باردار شدم بتام ۲۲ بود میخوام یکشنبه تکرارش کنم ببینم بالا رفته یا نهاون سری به علت تشکیل ... برات دعا می کنم بهترین ها برات رقم بخوره خدایا خودت کمک کن