2777
2789

سلام سرکار خیلی دعوا می‌کنه یه خانم سن بالا باهام مدیر بهم میگه تحمل کن تا نیرو بگیرم می‌برمت جایی دیگه تا الان مدیر با من دعوا با حرف بدی نزده اتفاقا خیلی طرف من هست امروز به مدیر گفتم روحم خراب شده دیگه کشش ندارم  مدیر گفت همه چیز رو میبینم که اونها کارهای تو را خراب میکنن که تو بد بشی یه فرست بده من درستش میکنم انشاالله همه چیز برام خوب پیش بره

خوبه باز مدیرباتوئه

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جوابشونا نده دوری کن ازشون تا اوضاع روبراه بشه

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

خوبه باز مدیرباتوئه

تو قسمتی که من رفتم کار کنم تا الان چند نفر رفتن نتونستن بمونن اون قسمت می‌دونه من نه دروغ میگم حرفهام تمام درسته البسه ۶ماه یه قسمت دیگه بودم خیلی راضی بود چند بار تشویقی بهم داد بخاطر همین دشمن پیدا کردم

تو قسمتی که من رفتم کار کنم تا الان چند نفر رفتن نتونستن بمونن اون قسمت می‌دونه من نه دروغ میگم حرفه ...

کلا همه جاهمینه دیگه تومحیط خانواده ام ادم سمی هست . بامدیرحرف بزن زودتربفرسته جای بهتر

شانس من اون نفری که میخواد هنوز پیدا نکرده

یه نذر یادعایی بخون تاپیداشه

به خدا یک ملیون نذرکردمه

ان شاءالله که حل بشه