2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببخشید اگر کسی دعوت به مصاحبه بشه یعنی انتخاب های قبلش رو قبول نشده؟!

ن ولی برای بالاهاش لب مرزیه. از یه مشاور پرسیدم. خودمم پارسال تجربه ش کردم. لب مرزی بودم برای پیراهای تیپ۲ ک زده بودم

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

ن ولی برای بالاهاش لب مرزیه. از یه مشاور پرسیدم. خودمم پارسال تجربه ش کردم. لب مرزی بودم برای پیراها ...

یعنی با ترازم دعوت شدم ب مصاحبه.  بعدش،  با آخرین قبولی پرستاری  و هوشبری و مامایی، حدود ۳یا۴ نفر فاصله داشتم

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

ن ولی برای بالاهاش لب مرزیه. از یه مشاور پرسیدم. خودمم پارسال تجربه ش کردم. لب مرزی بودم برای پیراها ...

آخه میگن که اول اونایی که این کدهای خاص رو زدن و شرایط رو دارندعوت میشن

ولی هنوز بطور کلی بررسی نکردن برای همه که ببینن شما قبولی یا نه...

درسته؟

آخه میگن که اول اونایی که این کدهای خاص رو زدن و شرایط رو دارندعوت میشنولی هنوز بطور کلی بررسی نکردن ...

منم شرایط داشتم و دعوت نشدم برای فوریت شهرمون🤣. آخه با رتبه من پرستاری روزانه میارن  ن فوریت. پس دعوت نشدم. از قصد زدم کد رشته رو. اتاق عمل ارتش هم دعوت نشدم. 

خود سنجش گفته اگه  دعوت نشدی ۲ علت داره یا شرایط نداری ک من دارم برای پیرا پزشکی ها و دعوت نشدم . یا بالایی هاشو میاری

شما دعوت شدین ؟ میشه رتبتون و رشته ای که زدین و بگین💝

نه من این کد ها رو وارد نکردم

تو سایت قلمچی یه نفر گفته بود که رتبه ۷۰۰۰ منطقه دو هست و با اینکه پزشکی تعهدی الویت بالاتر زده بود ولی دعوت به مصاحبه شده بود...

من رتبم ۷۷۰۰ م ۲ هست استرس گرفتم

چون همشهریم بود 

نه من این کد ها رو وارد نکردمتو سایت قلمچی یه نفر گفته بود که رتبه ۷۰۰۰ منطقه دو هست و با اینکه پزشک ...

برای پیرا پزشکی دعوت شده؟ کدوم استان؟ شاید استان شمالی بوده

نه من این کد ها رو وارد نکردمتو سایت قلمچی یه نفر گفته بود که رتبه ۷۰۰۰ منطقه دو هست و با اینکه پزشک ...

میگم ی سوال  رتبه ۹ هزار منطقه ۲ ترازش چند بوده تراز کلش؟