2777
2789
بومی کرمان برای پزشکی بقیه الله ولی قبل بقیه الله تعهدی کرمان زده بود

شاید لب مرزی بوده برای خود کرمان.  هیچکی نمیدونه ک چند نفر اون کد رشته رو زده و با چ رتبه هایی زدن و...

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید لب مرزی بوده برای خود کرمان. هیچکی نمیدونه ک چند نفر اون کد رشته رو زده و با چ رتبه هایی زدن و ...

آخه پارسال تا ۱۰۵۰۰ هم گرفته بود با این حال امسال ظرفیت کمتر شد و از ۱۶۷ شده ۱۱۳ 

ولی رتبه ۷۰۰۰ خیلی احتمالش بالا هست...

آخه پارسال تا ۱۰۵۰۰ هم گرفته بود با این حال امسال ظرفیت کمتر شد و از ۱۶۷ شده ۱۱۳ ولی رتبه ۷۰۰۰ خیلی ...

شاید توی استان تون، جزو نفرات آخر بوده امسال. چون بخاطر هزینه ها بعضی ها، تعهدی رو ب آزاد ترجیح میدن و درنتیجه،  با ۳ هزار منطقه ۲ ب جای پزشکی آزاد میرن تعهدی. خیلیا همینن. کرمان تقاضا زیاده.

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

نه ببین اصن اینجوری نیس انتخابای بالا بررسی میشن من از چن تا کانال دیدم

امیدوارم 

خیلی ممنون از پاسخگویی شما 

دوستان بنظرتون من با رتبه ۷۷۰۰ منطقه دو پزشکی تعهدی کرمان میارم ؟ یا بم؟

@دخترپرتلاش84‍ 

دقیق نمی‌دونم ولی احتمالا ۸۷۰۰ یا ۸۶۵۰من ۸۸۰۰ بود ترازم و رتبم ۷۷۰۰ شد

اهاا. ۸۷۰۰ که ۸۰۰۰ میشه. 

امیدوارم خیلی ممنون از پاسخگویی شما دوستان بنظرتون من با رتبه ۷۷۰۰ منطقه دو پزشکی تعهدی کرمان میارم ...

بم احتمالش بیشتره چون تیپ۳ هست. ولی خود کرمان