خودم فکر میکردم سی سالگی چه قدر سن بزرگیه ولی من الان میبینم نه به قیافم میخوره نه به اخلاق و رفتارم که سی سالم باشه😂😂😂اصلا باورم نمیشه وارد همچین سنی میشم انگار که هنوز ۱۸ سالمه
تو هم متولد هفتادی؟!باورم نمیشه ما هفتادیا سی سالمون شد
اره 🫠😂🤝
خواهرزاده ام همش میگه (۱۲)سالشه میگه خاله تو قیافه ات شبیه دهه نودی هستی🤭
من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید
من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید
من شاغل بودم چند وقته استعفا دادم مستقل زندگی میکنم داشتم زندگیمو میکردم اصلا مشکلی نبود انقد تاپیکا ...
چرا به خودت استرس میدی والا ازدواجهای موفق و قشنگ رو من بالای ۳۵ اینا دیدم اینا همش چرته که سی سالگی دیره برای ازدواج.فقط تو نی نی سایتهه که ازدواج باید زیر ۲۵ باشه به خودت استرس نده هر چی فکر کنی اونو جذب میکنی یکم مثبت فکر کن😍😘