2777
2789
عنوان

چند روز دیگه میرم سی سالگی ولی انگار هیجده سالمه

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 41 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من 29سالمه. هرکی میبینه میگه زیاد باشه سنت22یا23چون کوچولوام..خودمم همش لباسای فانتزی اخلاقو روحیم ح ...

منم مثل خودتم نه ازدواج کردم نه شاغلم تازه میخوام ارشد بدم رفتارمم بچگانه خودمو با نگار عشق ابدی مقایسه میکنم جطور خانمانه رفتار میکنه همسن منه😂😂

تو هم متولد هفتادی؟!باورم نمیشه ما هفتادیا سی سالمون شد

اره 🫠😂🤝

خواهرزاده ام همش میگه (۱۲)سالشه میگه خاله تو قیافه ات شبیه دهه نودی هستی🤭

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

منم مثل خودتم نه ازدواج کردم نه شاغلم تازه میخوام ارشد بدم رفتارمم بچگانه خودمو با نگار عشق ابدی مقا ...

من شاغل بودم چند وقته استعفا دادم مستقل زندگی میکنم داشتم زندگیمو میکردم اصلا مشکلی نبود انقد تاپیکای اینجارو خوندم طرف 25سالش بود میگفت دیگه ناامید شدم یکی 30بودمیگفت دیگه ازدواج واسم تموم شده هی این تاپیکارو خوندم حس ناامیدی گرفتم منم.. حس میکنم عقب موندم یا دیگه نمیتونم ازدواج کنم. اصلا حالم ی جور عجیبی بد شده. چیکار کنم اخه😭😭برم دکتر؟؟؟ 

انرژی مثبتتون بالاست عزیزم😍

قوربونت بشم 

اره از دار دنیا یه قیافه و یه انرژی داریم 

بعدش خدااااا همه ای گزینه ها رو غیر فعال کرده 

قوربونش بشم 😂😢😍

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

منم مثل خودتم نه ازدواج کردم نه شاغلم تازه میخوام ارشد بدم رفتارمم بچگانه خودمو با نگار عشق ابدی مقا ...

من ازدواج نکردم اما ۲۴ سالگی ارشد گرفتم و از همون موقع کار می کنم ولی خب الان نیاز به یه تغییر مسیر دارم 

اتفاقا امروز کلاس بودم هم سن هامون بودن بچه داشتن و به یه حالت بدی بهم گفتن علت اینکه مجرد موندی چیه و...

من شاغل بودم چند وقته استعفا دادم مستقل زندگی میکنم داشتم زندگیمو میکردم اصلا مشکلی نبود انقد تاپیکا ...

چرا به خودت استرس میدی والا ازدواجهای موفق و قشنگ رو من بالای ۳۵ اینا دیدم اینا همش چرته که سی سالگی دیره برای ازدواج.فقط تو نی نی سایتهه که ازدواج باید زیر ۲۵ باشه به خودت استرس نده هر چی فکر کنی اونو جذب میکنی یکم مثبت فکر کن😍😘

من ازدواج نکردم اما ۲۴ سالگی ارشد گرفتم و از همون موقع کار می کنم ولی خب الان نیاز به یه تغییر مسیر ...

به نظر من که بالای سی و سی وپنج هم میشه ازدواج موفقی داشت من فعلا به ازدواج فکرر نمیکنم