2777
2789

خودم فکر میکردم سی سالگی چه قدر سن بزرگیه ولی من الان میبینم نه به قیافم میخوره نه به اخلاق و رفتارم که سی سالم باشه😂😂😂اصلا باورم نمیشه وارد همچین سنی میشم انگار که هنوز ۱۸ سالمه 

منم با ۴تا یچه همینطورم

همسرم صدام میزنه:گل بانو👉این امضای قبلیم بود....همسرم صدام میزد گل بانو‌ ولی از مامانم یاد گرفته بود.مامانم همیشه صدام میزدن گل بانو....وقتی مامانم یکدفعه ای تنهام گذاشت و آسمونی شد به شوهرم گفتم دیگه صدام نزن گل بانو....مامانم گل بانوشو با خودش برد زیر خاک😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم ۲۹ سالمه...ولی اصلا به این سن نمیخورم...قبلا ها ۲۰ ساله ها خیلی بزرگ بودن...

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

دقیقا منم

در س‍‌ک‍‌وت م‍‌ا ف‍‌ری‍‌ادهاست........      زمان هیچگاه دردی را درمان نکرده ، این ما هستیم که به مرور به دردها عادت میکنیم👌💔          https://uupload.ir/view/unknown_-_mikham_chandroozi_-_320_3pwn.mp3/                                                                                                                                             اگه گفتی دوستت دارم چند حرفه ؟دیدی اشتباه کردی  دوستت دارم حرف نیست یه زندگیه!  اما زندگی دو حرف بیشتر نیست : تو❤

منم ۲۹ سالمه...ولی اصلا به این سن نمیخورم...قبلا ها ۲۰ ساله ها خیلی بزرگ بودن...

خیلی بچگانه رفتار میکنم تو برنامه عشق ابدی به دختر هست به نام نگار میگه متولد ۷۴ هستم مثل من میخواستم مثل اون باشم ولی نیستم خیلی پختههه و عاقله