خودم فکر میکردم سی سالگی چه قدر سن بزرگیه ولی من الان میبینم نه به قیافم میخوره نه به اخلاق و رفتارم که سی سالم باشه😂😂😂اصلا باورم نمیشه وارد همچین سنی میشم انگار که هنوز ۱۸ سالمه
همسرم صدام میزنه:گل بانو👉این امضای قبلیم بود....همسرم صدام میزد گل بانو ولی از مامانم یاد گرفته بود.مامانم همیشه صدام میزدن گل بانو....وقتی مامانم یکدفعه ای تنهام گذاشت و آسمونی شد به شوهرم گفتم دیگه صدام نزن گل بانو....مامانم گل بانوشو با خودش برد زیر خاک😔
منم ۲۹ سالمه...ولی اصلا به این سن نمیخورم...قبلا ها ۲۰ ساله ها خیلی بزرگ بودن...
تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.
در سکوت ما فریادهاست........ زمان هیچگاه دردی را درمان نکرده ، این ما هستیم که به مرور به دردها عادت میکنیم👌💔 https://uupload.ir/view/unknown_-_mikham_chandroozi_-_320_3pwn.mp3/ اگه گفتی دوستت دارم چند حرفه ؟دیدی اشتباه کردی دوستت دارم حرف نیست یه زندگیه! اما زندگی دو حرف بیشتر نیست : تو❤