2777
2789
عنوان

بچها غسل پریودی واجبه❓

148 بازدید | 17 پست

واسه کسی ک نماز نمیخونه هم واجبه؟

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊

بله...اگه بخواد بره مثلا زیارتی جایی درست نیست...شما که حموم میری...دیگه یه غسل هم تهش بکن دیگه....سبک میشی خودت

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این چه حرفیه شما میزنید نه پس واجب نیس 🙄

اگه امضا مو میبینی حتما برای حاجت رواییم یه صلوات بفرست و بگو تا من هم برات بفرستم خدا خیرت بده الهی😘😘. و یه جمله دیگه به آقایون سایت لطفا به من درخواست دوستی ندید خواهش میکنم ندید اگر دادید میرم به نی نی یار اطلاع میدم ممنونم .

بله...اگه بخواد بره مثلا زیارتی جایی درست نیست...شما که حموم میری...دیگه یه غسل هم تهش بکن دیگه....س ...

ممنونم

من دومین باره پریود میشم دفعه قبل یادم رف گفتم اگ نیاز نیست کلا نکنم 

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊

بله مقوله این جداست نماز هم جدا ربطی نداره

آها ممنون

ممنونممن دومین باره پریود میشم دفعه قبل یادم رف گفتم اگ نیاز نیست کلا نکنم

عزیزم...تبریک میگم خانم شدنت رو🌹❤️

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

عزیزم...تبریک میگم خانم شدنت رو🌹❤️

ممنون❤️

ولی من خوشحال نیستم😂🧑‍🦯