2777
2789
عنوان

خانما سرفه های شدید خلطیم خوب نمیشه یکماهه داروهم تموم اما خوب نشدم

| مشاهده متن کامل بحث + 107 بازدید | 24 پست
آخه فکر نکنم مشکل از گلوم باشه سرفه هام شدید انگار خشکه اما ته گلوم چرک میاد

روی سینه ات موقع خواب زیر لباست یه پارچه مثل یه شال یا روسری تا کن بزار، شش و ریه ات گرم میشه و هر چی چرک و خلط هست کنده میشه خارج میشه از بدنت، من این روش‌ها رو که انجام میدم واقعا موثره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کردم اثر نداشت🥲

نمی‌دونم دیگه،من یه بار امتحانش کردم عالی بود سرفه های شدید داشتم واسه سرماخوردگی بود اصلا قطع نمیشد،همین که بابونه رو خوردم قطعش کرد

روز های خوب تو راهه...😍🥰✨

آویشن دم کنین، یا شربت آویشن از داروخونه بگیرین. مثل تیمِکس، تیمورانت و امثالهم. برای سرفه خشک هست. همونجا تو داروخانه هم بگین، بهتون راهنمایی میکنن. 

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
ممنونم. معلوم نیس سرفم چیه خشکه اما ته گلوم خلطه

اصلا آویشن خلط آور و ضدعفونی کننده هست. میتونین خشکش رو دم کنین روزی چند لیوان غلیظ بخورین، میتونین پودرش رو مثل دمنوش درست کنین، میتونین شربتش رو از داروخانه بگیرین. یه گیاه معجزه کننده هست که همیشه باید توی خونه باشه.

من خودم همیشه ترشح پشت حلق دارم، کوچکترین سرماخوردگی، تبدیل به خلط میشه، تمومی هم نداره. یکبار وسط فروشگاه پشت ماسک سرفه زدم، ملت فرار کردن از من.

به هرحال، تا پایان خلط، باید درمان رو ادامه بدین و هی سرفه کنین تا همه تخلیه بشه.

امیدوارم زودتر خوب شبن.

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
چقدر مصرف کردی روزی چند بار تا چند روز؟

همون بار اول که دم کردم خوردم خیلی تاثیر داشت به کل قطعش کرد بعدش خیلی کم سرفه کوچیک داشتم دیگه دو سه بار هم بعد از اون مصرف کردم خوبِ خوب شدم

روز های خوب تو راهه...😍🥰✨