2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش من جای خواهرت بودم

فکر میکنی خیلی سخته...به نظرم خانما وقتی بچه دارن،دیگه نباید کار بیرون برن...خیلی سخته هم کار بیرون هم کار خونه.....مردا با اون بدن قویی که دارن فقط کار بیرون انجام میدن بعد خانما مگه چقدر جون دارن با اون بدن ضعیف...هم کار بیرون هم کار بچه..هم کار خونه...هیچ تایم استراحتی برای آدم نمی مونه....

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

میتونی جایی شاغل شی که بچه هاتم بتونی ببری

مثل مربی مهد

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…
دو و نیم و چهار سال و ۸ ماه

اگه برات امکانپدیره یکی دو سال صبر کن که کوچیکی هم از اب و گل دربیاد بعد برو سر کار...دو سال سریع میگذره ولی برای لچه ها اینکه شما پیششون باشی خیلی خیلی خوبه

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز 

دوستم با سه تا بچهپرستار دارنخونه زندگیش وای نگم کثییییف درحدی که دلم نمیخواد میوه اینا میاره بخورم ...

خب چرا روز جمعه نظافت کلی انجام نمیدن با همسرش،واقعا خونه ای که بچه توش زندگی می‌کنه باید تمیز باشه خیلی