2777
2789
عنوان

شامپو برای موهای خیلی خشک و وز

48 بازدید | 14 پست

ماسک قبل و بعد از حموم‌میزنم  اثر نداره  همش موهام گره میخوره براشینگم میکنم باز گره میخوره  چی میزنید شامپو   و چ نرم کننده ای میزنید 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه من موهام شوره هم داره یه مدت کتوکونازول میزنم این ضد شوره هم هست

ننوشته ضد شوره .ولی واقعیت موهام دیگه شوره نمیزنه.فکر کنم اثر نرم کننده ویتروس باشه.چون قبلا هم که شامپوم برند دیگه بود،نرم کننده م همین ویتروس بود و دیگه مدت هاست اثری از شوره نمیبینم.خیلی پوست سر و موهاتو نرم میکنه ضرر نداره بخر

ننوشته ضد شوره .ولی واقعیت موهام دیگه شوره نمیزنه.فکر کنم اثر نرم کننده ویتروس باشه.چون قبلا هم که ش ...

خارشم نداره  کف  سرتون  شامپو و نرم کننده با هم هستن یا جدا حدا باید بخزم 

خارشم نداره کف سرتون شامپو و نرم کننده با هم هستن یا جدا حدا باید بخزم

نه الان دیگه اصلا خارش نداره

جدا جداست عزیزم.شامپوش رو جدیدا کشف کردم و  خریدم .ولی نرم کننده ش رو مدت هاست میزدم.الان که شامپوش رو هم خریدم دیگه خیلی راضی ام.موهام مثل سیم ظرفشویی بود.من از فروشگاه هایپرسی میخرم