2777
2789
عنوان

زندگی بعد از طلاق

218 بازدید | 23 پست

چجوریه خانما وقتی تازه طلاق گرفتین چیکار کردین چه حسی داشتین 

رفتین خونه پدری یا ؟

شاغل شدین افسرده نشدین؟

خالق یازان خطی خلایق پوزا بیلمز الله بیرینی قوزیا عالم ییخا بیلمز

من مادرم گفت اگه طلاق بگیری 

خودتی و خودت 

برنگرد خونه من 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️ آتشی نمى سوزاند “ابراهیم” را و دریایى غرق نمی کند “موسى” را مادری،کودک دلبندش را به دست موجهاى خروشان “نیل” می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند ، اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند از این “قِصَص” قرآنى هنوز هم نیاموختی؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، نمی توانند او که یگانه تکیه گاه من و توست پس ؛ به “تدبیرش” اعتماد کن ، به “حکمتش” دل بسپار ، به او “توکل” کن ؛ و به سمت او “قدمی بردار” ، تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی خدایا فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز ❤️❤️آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهرم ۲ ماهه طلاق گرفته 

راضیه 

خونه ی بابامه 

بچه نداره 

فقط خوش میگذرونه هر روز  دور دور دوره با دوستاش 

کلیم پیشنهاد دوستی داره همه پووولدار 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
ای بابا طلاق گرفتی یا موندی

فعلا موندم 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️ آتشی نمى سوزاند “ابراهیم” را و دریایى غرق نمی کند “موسى” را مادری،کودک دلبندش را به دست موجهاى خروشان “نیل” می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند ، اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند از این “قِصَص” قرآنى هنوز هم نیاموختی؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، نمی توانند او که یگانه تکیه گاه من و توست پس ؛ به “تدبیرش” اعتماد کن ، به “حکمتش” دل بسپار ، به او “توکل” کن ؛ و به سمت او “قدمی بردار” ، تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی خدایا فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز ❤️❤️آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

جواب سوالت بستگی به این داره که قبل طلاق همه جوره دل کنده باشی ازون زندگی،اگه اینطور باشه که زندگیت راحته بعد طلاق و یه قسمت خیلی مهمشم به استقلال مالیت بر میگرده ،اگه برای خرج و مخارج محتاج کسی نباشی خیلی راحت و با ارامش زندگی میکنی

😊😊🙆‍♀️🙂

من جدا شدم برگشتم خونه مادرم . همه چیز خوبه مشکلی ندارم  

حدودا ی سال و نیم طول کشید ک یکم بهتر بشم

سرکار رفتنم تازه کلی کمکم کرد 

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
خواهرم ۲ ماهه طلاق گرفته راضیه خونه ی بابامه بچه نداره فقط خوش میگذرونه هر روز دور دور دوره با دوست ...

چن سالشه شاغله 

جهزیشو چیکار کرد من میترسم جهزیمو ببرم بابام سکته کنه

خواهرم ۲ ماهه طلاق گرفته راضیه خونه ی بابامه بچه نداره فقط خوش میگذرونه هر روز دور دور دوره با دوست ...

میشه بگین چندسالشونه و خانواده برای جدایی حمایت کردن؟ شاغلن؟

تو خونه بچه ی مجرد ندارین؟

چن سالشه شاغله جهزیشو چیکار کرد من میترسم جهزیمو ببرم بابام سکته کنه

۲۸ 

اره شاغله نیمه وقته 

جهزیشو برد خونه ی بابام 

بابام ناراحت شد ولی می دونه خواهرم گلیمشو از اب میکشه بیرون 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
میشه بگین چندسالشونه و خانواده برای جدایی حمایت کردن؟ شاغلن؟تو خونه بچه ی مجرد ندارین؟

گفتم بالاتر 

نه مجرد نداریم 

خانوادم اره

جواب سوالت بستگی به این داره که قبل طلاق همه جوره دل کنده باشی ازون زندگی،اگه اینطور باشه که زندگیت ...

شش ماهه فقط مثل همخونه زندگی میکنیم هی میگه بزار برو 

میخام شاغل بشم بعد طلاق ولی نمیدونم چه کاری برم

من چندماه تازه عروسی کردم 

تو عقد خیلی دودل بودم و سر یه چیزایی نمی‌خواستم عروسی کنم 

حس میکردم همسرم به بقیه نگاه می‌کنه و چشم و دل سیر نیست 

به مامانم گفتم مادرم با اینکه سنش بالاست گفت تصمیم گیری با خودت 

ولی پدرم گفت خودت خواستی و...

منم بخاطر اینکه خانواده م اذیت نشن خودمو زدم به بی‌خیالی و عروسی کردم هر چند دلم با زندگیم نیست