2777
2789
عنوان

زندگی بعد از طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 23 پست
۲۸ اره شاغله نیمه وقته جهزیشو برد خونه ی بابام بابام ناراحت شد ولی می دونه خواهرم گلیمشو از اب میکشه ...

اها روحیش بعد جدایی خوب بود؟

خالق یازان خطی خلایق پوزا بیلمز الله بیرینی قوزیا عالم ییخا بیلمز
شش ماهه فقط مثل همخونه زندگی میکنیم هی میگه بزار برو میخام شاغل بشم بعد طلاق ولی نمیدونم چه کاری برم

اگه هنوز اندکی تعلق خاطر داری و احساس میکنی بعدش پشیمون میشی فعلا دست نگه دار،اول استقلال مالیتو فراهم کن،با عجله تصمیم نگیر و صبر پیشه کن فعلا

😊😊🙆‍♀️🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم سنی نداری که شما چندساله ازدواج کردی؟

آذر میشه ۷ سال مادر و مادرشوهرمم میگن سنی نداری عمرتو هدر نده مادرشوهرم میگه جدا شو خودم پشتتم حتمایکی بهترش نصیبت میشه با این نمون

اگه هنوز اندکی تعلق خاطر داری و احساس میکنی بعدش پشیمون میشی فعلا دست نگه دار،اول استقلال مالیتو فرا ...

نه دیگه هیچ حسی نیس از چشمم افتاده

من چندماه تازه عروسی کردم تو عقد خیلی دودل بودم و سر یه چیزایی نمی‌خواستم عروسی کنم حس میکردم همسرم ...

شوهرت چه حسی بهت داره

ببین به من گفتن بمونی نابود میشی پیر میکنی خودتو من گوش نکردم الان میفهمم که راست گفتن شما هم اگه دوطرف دلتون باهم نیس تا وابسته نشدین جدا بشین مگه چن بار زندگی میکنیم

البیر نی نی یار تورکدو🤣🤣🤣

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...