2777
2789
عنوان

عدم تفاهم

185 بازدید | 8 پست

سلام خانما،منو شوهرم طرز فكرامون تفاوت داره من دوست دارم برم سر كار پيشرفت كنم اما اون دوست نداره مگه بري سر كاري كه درگيرت كنه  و از زندگيت بزني نميخوام تو بايد زن خونه باشي بشيني بچه بزرگ كني..ميگه كار زن در اينده تو زندگي تاثير داره ميگه سردي مياره توجه به زندگيت كم ميشه..ميگه از اون زندگيا كه زن واسه خودش مرد واسه خودش زندگي ميكنن ميشه..من رشتم حقوقه واسه وكالت ميخوام بخونم كه داره روحيمو تضعيف ميكنه.شما بودين چه ميكردين؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم شما اول بخون براي ازمون شركت كن بعد ك قبول شدين انشالله تصميم ميگيرين شايد همسرتونم نرم تر شدن،ازمون سختيه خيلي بايد تلاش كنين

هميشه از خدا درخواست كنيد،شايد در طالعت نوشته باشد:         روزي اش خواهم كرد،اگر بخواهد.   💜💜💜                                            (تو درخواست هاتون اگه دوست داشتين براي مشكل من يه صلوات ميفرستين؟🌷)وزن در ٢٥بهمن ماه٧٣كيلو😐هدف در ٢٥اسفند٧٠كيلو🙋🏼‍♀️هدف دوم در ٢٥فروردين ٦٧كيلو🙋🏼‍♀️هدف سوم در ٢٥ارديبهشت٦٥كيلو😍

بنظر من اگه کار جنبه تفریحی داشته باشه خیلی خوبه

یعنی ساعتش دست خودت باشه

و اگه خواستی بتونی دیگه بعد یه مدت نری

من موافقم ما خانوما هم باید توی اجتماع باشیم و شغلی که دوس دادیم رو داشته باشیم اما من خودم حس میکنم بیمارستان پیرم کرد!

دیگه هرکس خودش روحیات و توان خودشو بیشتر میشناسه

تیکر کنکورمه😊باردار نیستم🌹