2777
2789
عنوان

کیا خونه ندارن و مستاجر هم نیستن؟!

2898 بازدید | 41 پست

هستن خانومایی که شوهرشون خونه نداشته و اجاره هم نتونسته کنه و پدرمادر دختر بهشون خونه دادن که بشینن؟

💐همه ی سختی ها به لبخند خدا می ارزد.💐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما. خونه مادر شوهرم زندگی میکنیم

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

بلی من هستم 

میتونستیم اجاره کنیم ولی گفتیم چه کاریه خونه نو و تازه ساخته و شوهرمم فامیل درجه یکه پسر خوبی هم هست اینشد که فعلا مفت و مجانی تو این خونه هستیم خیلی از خرج و برج خونمون هم بابام میده چون ما واحد بالاشونیم خیلی از شام و ناهارا رو اونجاییم 

تو اطرافیان داشتیم. ولی ندیدم دامادی جا خوش کنه و بعد خودش خونه بخره

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!

من البته خونه از مادرشوهرمه

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗

ما خونه مامانم هستیم البته 4 سال اول زندگیمون نه بعدش ب قصد خرید خونه اومدیم خونه مامانم

السلام علیک یا ابا عبدلله.خدایا تو رو به لب تشنه امام حسین قسم میدم که داداش یکی یه دونه مو شفا بدی😢

من خونه ندارم . مستاجر هم نیستم الان طبقه بالای خونه مادرشوهرم ساکنیم.  بابام یه مجتمع بزرگ آپارتمانی ساخته قراره به همه بچه هاش آپارتمان بده البته هزینه کابینت و کمدو خودمون باید انجام بدیم

زندگی من از آنجایی دگرگون شد که تو گفتی *دوستت دارم را بامن بسیار بگو*
بلی من هستم  میتونستیم اجاره کنیم ولی گفتیم چه کاریه خونه نو و تازه ساخته و شوهرمم فامیل درجه ...

خوانواده همسرتون باهاتون خوبن حتما که مشکل ندارین

💐همه ی سختی ها به لبخند خدا می ارزد.💐