2777
2789
عنوان

ببینید دکتر چی گفت بهم

219 بازدید | 27 پست

گفت هم لابیا پلاستی لازم داری هم خود پلاستی

برای ی چیز دیگه رفته بودم خودش اینو گفت

خودم اهمیت ندادم چون که چی دست به اونجا بزنم

بنظرتون اگه از ی اندازه نرمال بزرگتر باشه می‌تونه مشکل ساز بشه بعداً ؟

.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا فقط جنبه زیبایی دارن...متاسفم اینو میگم ولی دیدم بعضی از پزشکا فقط جنبه پول رو درنظر میگیرن دنب ...

بنظرت زیبایی اونجا تاثیر تو زندگی متاهلی داره اصلا؟

منو انداخت تو فکر دکتر عوضی

.

راستش زیادی چروک داره تنها مشکل من همینه باهاش مشکلی با سایز ندارم

مشکل جدی نیس گلم

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

من دخترم 

۲۳ سالمه 

رفتم دکتر برای رفع خارش منو معاینه کرد 

شروع کرد که باید عمل زیبایی کنی فلان آمپول رو بزنی سفید بشه اونجا درسته زیر لباسه اما نیاز به زیبایی داره و......

امثال این دکتر نماها فقط فکر پول هستن 

خیرخواه ما نیستن که حالا بخوای بخاطر حرفش به خودت دست بزنی

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)