2777
2789

دوستان من آلرژی شدید  دارم چند سال هست که این مشکلو دارم وقتایی که شدید میشه به زور نفس میکشم به قدری حالم بد میشه که آرزویه مرگ میکنم

الان تصمیم دارم برای پیگیری بیشتر برم تهران ازتون میخوام اگه کسی اسم و آدرس دکتر خوبی رو که ازش نتیجه گرفته سراغ داره به منم بده واقعا به کمکتون نیاز دارم

و اینکه بعضیا میگن برم بیمارستان آلرژی ولی من نمیدونم بابد چیکار کنم واقعا دیگه تحملم تموم شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسر من فاجعه بود  رفت مرکز الرژی تو خیابون ابوریحان  بینظیره بود  خیلییی عالی. الا ...

نوبت قبلی گرفتن یا همینجوری رفتن

میشا بگین اونجا چجور فهمیدم مشکلشون دقیقا چیه؟

علائم همسرتون چی بود؟

نوبت قبلی گرفتن یا همینجوری رفتن میشا بگین اونجا چجور فهمیدم مشکلشون دقیقا چیه؟ علائم همسرتون چی ب ...

ز زد وقت گرفت

وحشتناگ سرما میخورد

همیشه مریص بود

نفس تنگی شدید

بی جون بود

همسر من به تمام گیاهای روی زمین حساسیت داره

همه رو ازش تست گرفتن

براش اسپری و دارو نوشتن هر سه ماه هم میره چکاب

خدایا عاشقان را با غم عشق اشنا کن ز غمهای دگر غیر از غم عشقت رها کن
اگه کسی رفته کلینیک میشه بگه باید از قبل نوبت گرفت یا نه آخه من تهران نیستم

عزیزم برو تو سایتش اطلاعات کامل هست. ولی نیاز به وقت قبلی نداره. قبل از ساعت ۵ برو یع ویزیت اولیه میکنن. اونجا دیگه بهت می گن دفعه بعد کی و چجوری بیا. 

ز زد وقت گرفت  وحشتناگ سرما میخورد  همیشه مریص بود  نفس تنگی شدید  بی ...

منم تقریبا مشکل همسر شما رو دارم 

من تمام صورتم ورم میکنه  سرفه و عطسه خیییلی زیاد به حدی که بالا میارم

چشمامو اصلا نمیتونم باز نگه دارم به حدی آب از چشام میاد که اطراف چشمام وحشتناکه

بینیم دائم گرفته اس صدام عوض میشه 

به زور میتونم نفس بکشم