2777
2789
عنوان

زن داداشم سفره رو بعدظهر جمع کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 998 بازدید | 29 پست

منم مثل زن داداشتم 

افسرده م 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواسته راحت تر باشین مثلا ولی تر زده 

شما هم بهتر بود کمک کنی جای تاپیک 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
خب دستش دردنکنه بده به شما زحمت نداد بگه شما جمع کنید؟ واسه اینم حرف درمیاریدمنم میتونم انقدر ریلکس ...

هر جور عشقته زندگی کن،حرف بقیه هیچ جای زندگیت نیست،برات مهم نباشه

آزادو رها زندگی کن

جدا از دفاع از حقوق عروسهای محترم 

ولییی این دیگه اخر تنبلیه مگه چند طول می‌کشه

اگه می‌گفت ظرفها رو گذاشتم بعد خواب یک چیزی

اصلا بی احترامی به نعمت خداست

نامجو میخونه : که من هستم آن تک درختی/که در پای طوفان نشسته/ همه شاخه های وجودش/ ز خشم طبیعت شکسته....🍂 و من با تمام وجود حس میکنم🗓️                   «عشق سلطان است و باقی بنده ایم✨» ای دانای بزرگ چه کسی مرا پاسبانی می‌کند اگر تو از من غافل شوی؟ای هستی بخش مرا به نیروی مهر و دوستی از شر بد منشان نگهداری نما!          اگر او را کسی بدانید که فراسوی ابرها نشسته و با چوبی جادویی پیوسته از ستایشگران خود پشتیبانی میکند و جهان را برای یاری رساندن به پیروانش زیر و رو میکند راه خود را نیافته اید!  آن مینوی نهفت، همان مهر و امید است که در آوا و آهنگ چوپان‌ها به گوش می‌رسد ، در واژه چکامه سرایان به نگارش در می آید یا در تیشه چکش هنرمندان بر سنگ سختی ، نگاره می سازد. چون این دانه ها به یکدیگر بپیوندند رشته مهر توانا ترین می‌شود و پرده هستی از آن رنگ می‌گیرد.  « قسمتی از کتاب مورد علاقه من

تو جمع میکردی. اگر تعجب کردی چرا تو هم عین اون خوابیدی

خب گفت بزار بمونه سفره، همیشه سفره رو ایجور جم میکنه

دوستان ممنون میشم صلواتی برای شهید سجاد زبرجدی و شهید ابراهیم هادی بفرستید🙏🏻🌺

هر جور عشقته زندگی کن،حرف بقیه هیچ جای زندگیت نیست،برات مهم نباشهآزادو رها زندگی کن

همینجوریم واقعیت

رها زندگی میکنم

ولی حرف فامیل با حرف غریبه هزارتفاوته

فامیل تف سربالاست چپ بری راست بیای هست

و حرف فامیل باعث میشه زندگی من و همسرم هم اروم نباشه

مثلا من این حرکتو بزنم مادرشوهرم جای اعتراض به من میره به شوهرم اعتراض میکنه خواهرشوهرم میره به شوهرم اعتراض میکنه و ممکنه شوهرم هم ذهنش آشفته بشه و زندگیمون ارامششو ازدست بده 

واسه همین سعی میکنم حداقل تو فامیل. حرف پشتم نباشه