2777
2789

🚫بدون توهین و بی احترامی بگید🚫

قبلا خیلی دیسپلین داشت الان سال به سال بدتر میشه

عشقی میره سرکار یه نون باید یک هفته بهش بگم تا بخره یه پیک میاد من باید برم دم در کوچه و... حالا اینا هیچ کدومش مهم نیست فقط سر کار نرفتنش بده چون میمونه خونه فس میشه قشنگ برا روحیش خوب نیست اصلا و بنظرم این مدلی پیشرفت نمیکنه تو کار 

صحبت کردم دعوا کردم ب خانوادش گفتم دیگه راهی به ذهنم نمیرسه 

ته ته ته حرفشم اینه ک برا چی خودمو اذیت کنم وقتی هرچقدر کار کنم باز هشتمون گرو نهمونه و دیگه انگیزه ندارم و فلان (جواب اینم هزار بار دادم بهش) 

اگر راهی هست بگید 

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

تلاش کن با حرف دلیل منطقی قانع بشه دست از لجبازی تنبلی برداره 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

خودت شاغلی ؟

💍H❤️          آقایون  درخواست ندین مرسی 🙏                          ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تلاش کن با حرف دلیل منطقی قانع بشه دست از لجبازی تنبلی برداره

خب نمیشه چقدر حرف بزنم هر روز هر ساعت هم بهش بگم فایده نداره تهش کلافه میشه می‌ره بیرون با دوستش قهوه خونه 

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

خودت شاغلی ؟

نع 🥲

اول اینو بگو نره سرکار از کجا خرج زندگیتون تامین میشه

ببینه پولاش داره تموم میشه میره کاراشو میکنه اونم تق و لق

البته بخش زیاد این زده شدنش از کار بخاطر بد حسابی طرفش هست که تا پولو بده جیگر ادمو خون میکنه ولی چاره دیگه ای هم نی

وای خیلی بده که باید بره کاسبی را بندازه ببرش پیش مشاور

گوش نمیده ب مشاور 😑 

فکر کنم واقعا همه راه هارو رفتم 🥲

خب الان خرجتونو چجوری میده پس 

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

یعنی چی وقتی هشتش گرو نهشه چرا زن گرفته مجرد میموندهیچ کاری نمیشه کرد باید خودش بخواد

شوهر من خیلی کمال گراس توقع داره وقتی زحمت میکشه دیگه دغدغه خرج خونه نداشته باشه راحت ماشین عوض کنه و... که خب با این گرونی نمیشه و نمیخواد اینو قبول کنه

نع 🥲

سر کار نمیره در آمدش از کجاست ؟

و اینکه شاید کارشو دوست نداره ببین به چه کاری علاقه داره بره سر همون کار 

💍H❤️          آقایون  درخواست ندین مرسی 🙏                          ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

خدا بهت صبر بده

سرم درد می‌کنه الان 😂💔