2777
2789
عنوان

خانوما اقایون چیکار کنم شوهرم خونه نمونه ⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 24 پست
گوش نمیده ب مشاور 😑 فکر کنم واقعا همه راه هارو رفتم 🥲

شغلش تغییر بده . مدام بهش بگو مرد کار نکنه فرسوده و پیر و افسرده میشه . سطح تستوسترونش میاد پایین . و ..... کوتاه با محبت و بدون غر زدن بگو . وقتایی که سرکار می‌ره و میاد بیشتر تحویلش بگیر و عشق بده بهش . 

خب الان خرجتونو چجوری میده پس

میگم که عشقی میره 

دو روز نمیره ی روز میره ی روز دوساعت می‌ره یروز کامل میره ....

ببینه پولاش داره تموم میشه یکم میره دوباره پول میاد شل میشه

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگم که عشقی میره دو روز نمیره ی روز میره ی روز دوساعت می‌ره یروز کامل میره ....ببینه پولاش داره تمو ...

کارش آزاده؟  

اگه حالت کارمندی داشت مجبور بود ولی احتمالا کارش جوریه که دست خودشه بخاطر همین عشقی میره 

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

شغلش تغییر بده . مدام بهش بگو مرد کار نکنه فرسوده و پیر و افسرده میشه . سطح تستوسترونش میاد پایین . ...

حرف مفت میزنه که کارم خوب نیست

خونه و ماشین و عروسی و زندگی از همین کار اومد و چرخید ۷ سال سابقه داره حرفه ایه مردم میشناسنش بعد میگه کارم خوب نیس عوض کنم برم یچی دیگه

درصورتی که سرمایه هم نداره ی کاسبی راه بندازه 

مشکل منم همینه خواهر انقد میمونه خونه افسرده میشه داغون شده 

برا تستوسترون هرچی میگم ورزش کن هله هوله نخور فست فود نخور اصلا براش مهم نیست

حداقل خالی شدم یکم حرفامو زدم دونفر گوش دادن

فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان   بچه ها نخندینا   بارون اومدو یادم داد   به مامان چیزی نگو      بچه ها ناموسا کمک... اگر پاپی دارید از تجربیات نگهداری تون بگید اگر چیزی بلد باشم خوشحال میشم باهاتون به اشتراک بزارم

کارش آزاده؟ اگه حالت کارمندی داشت مجبور بود ولی احتمالا کارش جوریه که دست خودشه بخاطر همین عشقی میر ...

اره ولی خب باید به سازنده و شرکت جواب پس بده که به هیچ جاش نیست اونام چون کارش خوبه همکاریو ادامه میدن 

بیشتر بخاطر بد حسابیشون شوهر من اینجوری شده ک موقعیت شغلی بهتر از اینم براش پیدا نمیشع بره

اره ولی خب باید به سازنده و شرکت جواب پس بده که به هیچ جاش نیست اونام چون کارش خوبه همکاریو ادامه می ...

افسردگی نداره ؟

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

افسردگی نداره ؟

داره دکتر تاثیری نداشت رو کار کردنش بنظرت باز مطرح کنم با دکتر؟ آخه الان میگه حالم خوبه 

داره دکتر تاثیری نداشت رو کار کردنش بنظرت باز مطرح کنم با دکتر؟ آخه الان میگه حالم خوبه

آره به دکتر بگو 

ببین آدمای افسرده ناراحت یا غمگین نیستن که بیشتر کرخت و بی انگیزن 

طبیعیه که بگه حالم خوبه چون احساس غم نداره 

آره به دکتر بگو ببین آدمای افسرده ناراحت یا غمگین نیستن که بیشتر کرخت و بی انگیزن طبیعیه که بگه حالم ...

مرسی گل 💖

مرسی گل 💖

قربونت ❤️