2777
2789

نی نی یار این کار رو می‌کنه ؟

خیلی دوست دارم کلا کاربریم پاک بشه 

من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱                                            الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات می‌فرستی ؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همیشه تاپیک میزنم فوری روزهای زوج میزارم نی نی یار حذف تاپیک حذف می‌کنه هیچی ندارم جز یکی اونم فر ...

چطور میتونم حذف کنم 

الان میتونم پیام بدم ؟

من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱                                            الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات می‌فرستی ؟ 

نه روزهای زوج از ساعت ۱۰ نیم صبح تا ۴ میتونی باید نی نی یار تگ کنی من بلد نیستم

نی نی یار رو داخل اون تاپیکم تک کنم ؟

میتونم چند تا تاپیک حذف کنم ؟

بگو نی نی من چیه لطفا

سوال نمیتونم جواب بدم گلم