2777
2789
عنوان

از مدیرم متنفرممممممم

76 بازدید | 5 پست

لعنت بهش 

دو روز پیش رفتم پیشش شرایطمو گفتم .. گفتم که شاید ارشد قبول بشم و نیاز باشه یک روز در هفته نباشم موافقت میکنی بیام معاون اجرایی بشم؟! گفت باشه میرم ابلاغتو می گیرم

الان دیدم یکیو به عنوان معاون اجرایی اد کرده تبریک گفته ورودشو به گروه😐😐😐

چجوری میتونن انقد دو رو باشن 😐

خب چرا به من گفت باشه وقتی نمی خواست موافقت کنه 

مالـفیسـنت :                                     Maleficent یا مـالفیسِـنت ؛ ملکه قلمرو جادویی مـوزر || یک پری جوان با دو بال بزرگ وزیـبا💫            "اِستِفان ، جوانک روستایی جاه طلبی که درجنگلی در دور دست ها، مالفیسنت را می یابد و به او کمک می کند ... و این ، آغاز یک رابطه احساسی میان یک پری و انســـان می شود؛  غافل از آنکه، استفان ،در اندیشه رسیدن به تاج وتخت پادشاهی بود. که شرط آن ،بال های زیبای مالفیسنت بود (زیرا شاه مالفیسنت را بسیار قدرتمند میدانست و به دنبال نابودی او بود ...)                        شب هنگام ، مالفیسنت ، استفان را دید ؛ با خوشحالی به سمتش پرید ، بال هــایش را بست و سرش را بر شانه ی او گذاشـت و لبخند زنان به خواب رفــت.                     سحرگاه چشمانش را باز کرد ، استفان را ندید ؛ خواست دنبالش بگردد ، امـا زمین خورد ؛ بالــــهایش نبود ... استفان بالهایش را بریده بود ... وآن روز تبدیل شد به پری شرور ... او شرور نبود ... انسانها او را مالیفسنت کردند.. " اگه دوست داشتید حرفی بهم بگید، اینجا بنویسید 👇 https://abzarek.ir/service-p/msg/1957090

چیکار کنم به نظرتون که عوضشو دربیام ؟!

چه واکنشی نشون بدم؟

مالـفیسـنت :                                     Maleficent یا مـالفیسِـنت ؛ ملکه قلمرو جادویی مـوزر || یک پری جوان با دو بال بزرگ وزیـبا💫            "اِستِفان ، جوانک روستایی جاه طلبی که درجنگلی در دور دست ها، مالفیسنت را می یابد و به او کمک می کند ... و این ، آغاز یک رابطه احساسی میان یک پری و انســـان می شود؛  غافل از آنکه، استفان ،در اندیشه رسیدن به تاج وتخت پادشاهی بود. که شرط آن ،بال های زیبای مالفیسنت بود (زیرا شاه مالفیسنت را بسیار قدرتمند میدانست و به دنبال نابودی او بود ...)                        شب هنگام ، مالفیسنت ، استفان را دید ؛ با خوشحالی به سمتش پرید ، بال هــایش را بست و سرش را بر شانه ی او گذاشـت و لبخند زنان به خواب رفــت.                     سحرگاه چشمانش را باز کرد ، استفان را ندید ؛ خواست دنبالش بگردد ، امـا زمین خورد ؛ بالــــهایش نبود ... استفان بالهایش را بریده بود ... وآن روز تبدیل شد به پری شرور ... او شرور نبود ... انسانها او را مالیفسنت کردند.. " اگه دوست داشتید حرفی بهم بگید، اینجا بنویسید 👇 https://abzarek.ir/service-p/msg/1957090

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیده یکی بهتر گیرش اومده کسی حوصله دردسر نداره،درسته رفتارش اشتباه بود اما باید توقع هررفتاریو از هر ...

بابا من خودم گفتم بهش حق میدم که نخواد ولی رو حساب حرف اون من اداره نرفتم .. شاید مدارس دیگه ای هم پیدا میشد 

مشکل من اینه که چرا زد زیر قول و قرارش 

از اول میگفت نه

بابا من خودم گفتم بهش حق میدم که نخواد ولی رو حساب حرف اون من اداره نرفتم .. شاید مدارس دیگه ای هم پ ...

اینطور آدماام هستن،الان بخوای بری دیگ دیره احتمالا همه گرفتن نیرو حالا میخوای فردا سربزن شرایطتو بگو درک میکنن جای دیگ پیشنهاد میدن

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤