2777
2789
بپرس

راستش من دانشجوی حسابداریم ولی خیلی ب کامپیوتر علاقه دارم و اگ شد میخوام دوباره کنکور بدم برم مهندسی کامپیوتر مدرک icdlو برنامه نویسی پایتون هم دارم ولی میخام بیشتر کارکنم و کمکم خودمو راه بندازم و بیارم تو این راه چون حسابداری خیلی خوشم نیس.

میشه بگین از کجا شرو کنم بیشتر چی یاد بگیرم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش من دانشجوی حسابداریم ولی خیلی ب کامپیوتر علاقه دارم و اگ شد میخوام دوباره کنکور بدم برم مهندسی ...

اگه برنامه نویسی دوست داشته باشی یا طراحی سایت وردپرس و html,css,php اینا خوبه تو بورسه هنوز 

یا بری تو زمینه هوش مصنوعی 

ولی برنامه نویسی و طراحی سایت درآمد خوبی داره 

اکسل هم خوب بلد باشی کار زیاد داره 

همین

سوالی درمورد شیوه فرزندخواندگی دارید بپرسید🧡🌈

اگه برنامه نویسی دوست داشته باشی یا طراحی سایت وردپرس و html,css,php اینا خوبه تو بورسه هنوز یا بری ...

امسل کامل بلدم چون تو حسابداری داشتم و زیاد کار کردم باش ولی طراحی سایت ن تاحالا کار نکردم و شما تو هر زمینه ای بگی من علاقه دارم بنظرتون کدونش بهتره؟

سلام. اول باید بدونی علاقه ات توی کدوم حیطه است.نرم افزار ؟ شبکه؟ سخت افزار؟ هوش مصنوعی؟ موبایل؟ وب؟

راستش خیلیییی از زیرمجموعه هاش نمیدونم ولی از کوچیکی کامپیوتر علاقم بود و الان خیلی استعداد دارم..

نظر خودتون چیه 

کدومش کار بیشتری داره

درآمد داره؟

اگه دنبال بازار کار و درآمدی ۱۰۰٪ برنامه نویسی. ولی باید حرفه ای بشی.من خودم توی حوزه شبکه کار میکنم ...

آهااان خیلیم عالی ممنون از راهنماییتون.پس برنامه نویسی رو دنبال میکنم❤️