2777
2789

واقعا بدون اغراق میگم سرشار از آرامش شدم این مدت...حالم خیلی خوبه بعد از اون همه ازارو اذیت و توهینی که ازشون دیدم ...و پشیمونم که چرا زودتر اینکارو نکردم...دیگه هرگز نمیخام صداشونم حتی بشنوم

منم 4ماه قطع ارتباط کردم کامل 

بچه هام خیلی اذیت شدن

دوباره ارتباط گرفتیم

الانم اینجان. بچه هامم خیلی خیلی خوشحالن. 

من نمیتونم حقیقتا

مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام

منم 4ماه قطع ارتباط کردم کامل بچه هام خیلی اذیت شدندوباره ارتباط گرفتیمالانم اینجان. بچه هامم خیلی خ ...

خداروشکر من فعلا بچه ندارم...و قطعا از همون اول سعی میکنم وابسته نشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلأ به زندگی دیگه داره آدم  آرامش خالص من دقیقاً یک سال یه روز  قطع رابطه ام بدترین بلاعارو سرم آوردن چقدره قصه خوردم 

ولی الآن میگم اعصابم راحته میگم اینا کی بودن ب خاطر شون آنقدر اشک قصه خوردم 

خداروشکر من فعلا بچه ندارم...و قطعا از همون اول سعی میکنم وابسته نشن

وابسته نیستن اصلا

کلا عاشق مهمون و مهمونی ان. با همه فامیل نه اونها 

ولی خب اونها نزدیکترین عضو هستن خیلی فرق داره براشون

مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام

اصلأ به زندگی دیگه داره آدم آرامش خالص من دقیقاً یک سال یه روز قطع رابطه ام بدترین بلاعارو سرم آور ...

دقیقا منم همینو میگم ...الان آرامش دارم و جسارت پیدا کردم چون با خودم فکر کردم واقعا اینا ارزش سکوت ندارم و هرجا بی احترامی کردن دیگه کوبنده جواب بده....منم فکر نکنم حالا حالا دیگه سمتشون برم شاید 6ماه شاید یکسال 

وابسته نیستن اصلاکلا عاشق مهمون و مهمونی ان. با همه فامیل نه اونها ولی خب اونها نزدیکترین عضو هستن خ ...

من نتونستم جلوی بچه هام بگیرم شهر قربیم  تو یه  آپارتمان هستیم بچه هام میرم میان 

من نتونستم جلوی بچه هام بگیرم شهر قربیم تو یه آپارتمان هستیم بچه هام میرم میان

چند سالشونه؟

ما از هم فاصله داریم یکی دوساعت

ماهی دو دفعه رفت و امد داریم شب هم میمونن. بچه هام خیلی دوستشون دارن. 

من یک سال قطع ارتباطم 

پریشب مهمون غریبه از شهرستان داشتم اومدن شام

من اصلا محل نداشتم بهشون چیزی هم تعارف نکردم جلوشون به همسرم گفتم خودت اوکی کن من حوصلشونو ندارم

گاهی وقتا همه چیز از هم می‌پاشه تا سر جای درستش قرار بگیره نگران نباش خب؟!