2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه قرار بود هرکی بخاطر میل جنسیش بخاد بره زنا کنه ک نمیشه. سنت زیاد نیست تازه 25 سالته

اخه نسل ما فرق داره با نسل شماها نمیدونم چندسالته  جوش فرق داره روابطا وـ.. 

ادم با ادم فرق داره تحمل و طبع و... 

اخه نسل ما فرق داره با نسل شماها نمیدونم چندسالته جوش فرق داره روابطا وـ.. ادم با ادم فرق داره تحمل ...

نسل با نسل فرق کرده درست ولی قرار نیست اخلاقیات رو زیر پا بزاریم و تن به هر خفتی بدیم به این بهانه

میدونم. منم همسن توام و درک میکنم. ولی واقعیتش پاکی فقط برای خودمونه و هیچکس قرار نیست تشکر کنه بابت ...

پاک بمونیم باکرگیمون برا سوسکا توقبر نگه داریم؟ 

میدونم. منم همسن توام و درک میکنم. ولی واقعیتش پاکی فقط برای خودمونه و هیچکس قرار نیست تشکر کنه بابت ...

یچیز بگم من بیست سالمه یعنی انقدر ادم اذیت میشه من واقعا متوجا نمیشم انشاء الله مشکل اسی خیلی زود حل شه ولی یعنی انقدر بده

...