2777
2789
عنوان

تغییر رفتار زن داداش بعد و قبل عقد

493 بازدید | 46 پست

من با زن داداشم خیلی باهم صمیمی و راحت بودیم و رابطه خیلی خوبی داشتیم عین خواهر برادر و اون از من بزرگتره اما الان که عقد کردم خیلی کمتر شده اون صمیمیت و... با خانمم هم رابطه نسبتا خوبی داره 

این عوض شدن رفتارش بخاطر اینه که مثلاً میخواد خانمم ناراحت نشه با چیز دیگه اس؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دغدغه شاید نباشه،ولی کلن آدم تغییر رفتار دیگران براش آزار دهنده‌س،من که اینطوریم

واقعیت من دید خوبی ندارم ی مرد متاهل نگران رفتار زن داداش باشه

Guess I’m still holding on to something I shouldn’t

شاید قبلا فکر می کرد برای فامیلی از خودش شما رو تاق میزنه حالا دیده عقد کردید گفته مرغ از قفس پرید و ...

البته با احترام من قبل ازدواج برادرشوهر باهاش خوب بدم خیلی.اونا خواهر ندارن یه جوررایی خواهرش بودم.البته حجاب و اینا داشتم.برلی کسی هم نبود چون دختری که بهش بخوره نداشتیم.

بعد عقد خب  دیگه  ایشون همسر دارن و به روابط حساس.الان با همسرش بیشتر رفیقم.

دغدغه شاید نباشه،ولی کلن آدم تغییر رفتار دیگران براش آزار دهنده‌س،من که اینطوریم

اره این درسته چیز خیلی مهمی نیست اما تغییر رفتار یکم اذیت می‌کنه که دلیلش هم نمیدونی 

دختر باشعور و فهمیده ای 

منم چون میدونستم یه نفر زودتر متاهل میشه و با من ازدواج نمیکنه ، ازش فاصله گرفتم ک بعد ازدواجش باهم صمیمی نباشیم 

دوست ندارم با ادم متاهل زیاد صمیمی باشم 

الان همو میبینیم فقط در حد سلام و خداحافظ 

من با متاهل اصلا دوست ندارم شوخی کنم 

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏