نادیکرد مدیر استارتر عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 8413 عنوان من دوستدارحفاظت ازطبیعت ومحیط زیستم 45 بازدید | 13 پست ولی شوعرم اینومسخره میدونه،فعال محیط زیستم ازدوران دانشجوییت تاالان،،چندروزپیش رفتیم،تفریح رودخونه رودیدم خیلیی بطری نوشابه وآشغال عکس گرفتم پست کنم فرهنگسازی بشه مردم آشغال نریزن سراین عکس شوهرم قیامت کردگفت کارت مسخره س زیرعکس فحش میخوری😳 البته من اون لحظه فقط بالبخندجوابشودادم وسکوت یعنی اینم نظرتوعه وهمین وبس!!من خودم تنهابودم واقعاتموم بطری هاروجمع میکردم میاوردم میدادم پلاستیک جمع کنای زباله ها😔بهم بگیدفازش چیه خیلی وقتااینجورتحقییرم میکنه که واقعاحقم نیست الان حتی نمیدونه من ناراحتم ازش!!! مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍 1404/06/28 | 13:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shahtoott عضویت: 1402/03/10 تعداد پست: 2855 با یکی مثل خودت باید ازدواج میکردی نه یه نفر که تفکراتت را مسخره کنه 🥰🥰
آرزومرگ عضویت: 1401/09/22 تعداد پست: 3082 ب کار خودت ادامه بده قرار نیست فرهنگ ها و هدف هاتون یکی باشه اسمم آرزو هست .هر نام کاربری زدم وارد نمیشد تا زدم مرگ دیدم آره ثبتنام شدم .الان یکم هیجانی شده نام کاربریم 😁🤭 خدایا توبه😁
نادیکرد مدیر استارتر عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 8413 با یکی مثل خودت باید ازدواج میکردی نه یه نفر که تفکراتت را مسخره کنه 😔 مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍
سوسک_اعظم عضویت: 1402/05/30 تعداد پست: 1058 با یکی مثل خودت باید ازدواج میکردی نه یه نفر که تفکراتت را مسخره کنه البته این حرف شما الان بیشتر بنزین ریختنِ روی آتیشه! نام کاربری بنده ابهت دارد، لطفا موقع خواندن آن ادای احترام کنید
سوسک_اعظم عضویت: 1402/05/30 تعداد پست: 1058 باهاشون حرف بزن و در مورد تفکراتت توضیح بده همین هایی که اینجا گفتیشما اول از همه باید بتونی با همسرت راحت حرف بزنی و مسائل رو بیان کنی و بعد قضاوت کنی یا ناراحت بشی و... نام کاربری بنده ابهت دارد، لطفا موقع خواندن آن ادای احترام کنید
نادیکرد مدیر استارتر عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 8413 باهاشون حرف بزن و در مورد تفکراتت توضیح بده همین هایی که اینجا گفتیشما اول از همه باید بتونی با همسر ... باهمه جورآدمی نمیشه صحبت کردبعضی هاروش صحیح گفت وگوزرونمیدونن مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍
سوسک_اعظم عضویت: 1402/05/30 تعداد پست: 1058 باهمه جورآدمی نمیشه صحبت کردبعضی هاروش صحیح گفت وگوزرونمیدونن ببخشید متوجه منظورت نشدم نام کاربری بنده ابهت دارد، لطفا موقع خواندن آن ادای احترام کنید
نادیکرد مدیر استارتر عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 8413 البته این حرف شما الان بیشتر بنزین ریختنِ روی آتیشه! من پانزده ساله ازرداج کردم وپذیرفتمش وطبیعی ناراحتی این عدم تفاهم تودلم باشه مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍
نادیکرد مدیر استارتر عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 8413 ببخشید متوجه منظورت نشدم شوهرمن نمیشه بشینم باهاش حرف بزنم مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍
نادیکرد مدیر استارتر عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 8413 [QUOTE=395702719]ب کار خودت ادامه بده قرار نیست فرهنگ ها و هدف هاتون یکی باشه [/QUOموافقم مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍
سوسک_اعظم عضویت: 1402/05/30 تعداد پست: 1058 من پانزده ساله ازرداج کردم وپذیرفتمش وطبیعی ناراحتی این عدم تفاهم تودلم باشه اشکال نداره عزیزمیه وقتایی همین تفاوت ها باعث میشه آدم ها پیشرفت کنن و یا به هم نزدیکتر بشنبنظرم ذهنتو خیلی درگیر نکن🤍 نام کاربری بنده ابهت دارد، لطفا موقع خواندن آن ادای احترام کنید
نادیکرد مدیر استارتر عضویت: 1401/10/06 تعداد پست: 8413 اشکال نداره عزیزمیه وقتایی همین تفاوت ها باعث میشه آدم ها پیشرفت کنن و یا به هم نزدیکتر بشنبنظرم ذهن ... قوربونت گلم😘 مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍